Jovan Ristic 5505 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Honda izbacila novi CBR 650R koji menja dosadašnji 650F. Stiže sportska Honda CBR 650R, 650F odlazi u istoriju - BJBikers.com BJBIKERS.COM Honda je za sledeću godinu pripremila potpuno redizajniran model Honda CBR 650R koji će da zameni dosadašnji CBR 650F koji odlazi u istoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. Samo mi nije jasno zasto su svi poceli da skracuju zadnji deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Novembar 17, 2018 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Apsoolutno sa slazem sa konstatacijom kolege rokera, nabijem ih na kurton, yebalo ih skracivanje i stanjivanje zadnjeg dela, odvratno izgleda, kao da ga neko opicio od pozadi i smrskao sve zivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo je F4i remek delo. Nema šanse da japanci naprave loš motor, ali sa motor, bez strasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Некад се знало, I4, 600-750-1000.Шта сад кој мој 650, нигде логике Али леп мотор, то стоји Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tih +50ccm "vazduha" su pre neku godinu dodali, da bi dodatno očistili gasove iz izduva...i totalno zajebali stvar. Nećemo o ekologiji... ...i sad zamisli, dogurala 'onda do 94 konjića...a starija joj sestra "prljava" imala i 110 (ili tu negde). Brzo će i sve ovo u istoriju (istorija 650 nije ni za pomen). Od sve te silne 'lektronike samo da se čovek rasplače kad nešto rikne. Sad će "baterija"....evo Francuska izgore ..i lepo znaš da je motor na struju...a ne na (skupo plaćeni) vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Decembar 9, 2020 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Još nije otišla CBR650R u istoriju, čak su dodatno pročistili agregat za EURO5. Snaga ostala ista, ali je obrtni moment meren na 1000 O/min više. Druga veća novina je SFF BP Showa prednja viljuška. Nešto su morali novo dodati Honda CBR650R za 2021. - Za nijansu oštrija i brža - BJBikers.com BJBIKERS.COM Posle dve godine došao je red da se CBR650R dodatno "utegne" pa je Honda za 2021. godinu uradila par promena, koje će CBR650R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17400 Napisano Decembar 9, 2020 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je motor za mene i moj stil voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Decembar 9, 2020 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Ovo je motor za mene i moj stil voznje Jako lep motor. Četiri cilindra, ima potencijala samo tako za ihahaj snage. Samo su ga ugušili zbog EURO5, a i da bi mogli da ograniče snagu na 35 kW za A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17400 Napisano Decembar 9, 2020 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Jovan Ristic said: Jako lep motor. Četiri cilindra, ima potencijala samo tako za ihahaj snage. Samo su ga ugušili zbog EURO5, a i da bi mogli da ograniče snagu na 35 kW za A2. Ne svidja mi se ovo skracivanje pozadi tih sportskih motora ali ovakav polozaj sedenja mi odgovara, a i snaga je dovoljna za jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Decembar 9, 2020 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, extra je motoric, ali onaj zadnji kraj je za plakanje, kratak, tanak, uzak... tamo ni zenska od 50kg nebi imala dovoljno mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...