mick 3536 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi sediste zanimalo @mickAko se steknu uslovi...da.Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3488 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @mick stoji na prodaji ovde ali ako se stvore pisi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3488 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan A lancanik bi trebao da spusti obrtaje za 500. To je jedan zub vise. Ima i sa 16 ali mislim da je to mnogo za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto šo ne treba propustiti 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Treba to izvozati...@mick @mrmiki Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dobre ture ali baš, baš skupa organizacija od strane pomenute firme ili šta već. Za taj keš sam organizujem svoju rutu, kupim sjajan GPS, pronađem smeštaj i još mi ostane keša za gorivo. To odrađujemo koliko krajem Maja meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam mislio u privatnoj režiji...Smeštaju...Tempu...Društvu...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, TAZZ je napisao: Naravno da sam mislio u privatnoj režiji... Smeštaju... Tempu... Društvu... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Prvo da odvozaš Trebinje-Klobuk-Vilusi-Lipci pa dole na Risan do Kotora. Nakon toga Trebinje-Mostar pa možemo kod nas tih par planina...mora @mrmiki popravni da odradi kod Dragalja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sve može gde ima hrane...Nema hrane, nema mene...Znaš me, znam te...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, TAZZ je napisao: Sve može gde ima hrane... Nema hrane, nema mene... Znaš me, znam te... Samo ću ti reći...Jablanica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4897 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZ @mrmiki @mick treba probati hranu svuda, da bi znali gde je najbolja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te odveo na par mesta...Iznenađenje je bilo mislim Kragujevac...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, TAZZ je napisao: Ja sam te odveo na par mesta... Iznenađenje je bilo mislim Kragujevac... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Daj mi molim te poređenje sa norveško-srpskim prijateljstvom u Milanovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Markone88 je napisao: @TAZZ @mrmiki @mick treba probati hranu svuda, da bi znali gde je najbolja Po Bosni teško možeš omanuti Gde god čorbice ima tu staneš! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Totalno drugačije...Bezobrazluk totalni, rapsodija ukusa...Ne mogu se porediti, totalno drugačija filozofija...Milanovac, bezobrazluk ja kvadratKragujevac iživljavanje sa ukusimaVila Nešić na Drini sa Specijalitetima šefa kuhinje je masovno zlostavljanje želudačne kiseline.Nemojte sa mnom o hrani ...Sad sam gladan...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2707 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću ti reći...Jablanica! Jablaničko jezero?? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Baš Jablanica...fino pečenje se nalazi tamo. Kad se penješ prema tom mestu osećaš miris pečanja u vazduhu Milina za Tazz-a Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sad zvanično i ovde da se pohvalim Upravo sleteo!Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10650 Napisano Decembar 29, 2021 Ne silazi, 2388 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom nova makina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bumblebee's in thaa hooouuussseeeeee!!!!Mick...Znaaaaaaašššš!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Decembar 29, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, srećno ti bilo. Lep provod i još lepše vožnje sa motorom ti želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Decembar 29, 2021 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sliku iz drugih uglova kad stignes, ova žuta boja mu izgleda extra stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3536 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke od juče sa preuzimanja u salonu... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja to motorče! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10650 Napisano Decembar 29, 2021 Ne silazi, 2388 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Ako nije tajna, kakva je bila kombinacija sa plaćanjem ? Keš, ili kredit ? Interesuje me. Može i na pp. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...