Nebojsa86 0 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leposavic Motocikl: bamoto 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima. Moje ime je Nebojsa. Trenutno vozim kineza bamoto 250 kubika,kroser,4t, 2008 godiste, presao nekih smesnih 2500 km. Ima loncin motor. Unapred se izvinjavam administratorima ako vec postoji slicna tema. Radi se o sledecem. Motor nece da upali na dugme, samo vergla. Prilikom verglanja cuje se nekakav ostar zvuk,kao da struzi metal. Kurbla ne radi kako treba, propada kad pritisnem. Mogu rucno da je pokrenem,uopste nema snagu. U cemu je problem? Skinuo sam deklo, deluje da je sve okej. Od kurble zupcanici svi na mestu. Bukvalno sam se pokajao sto sam ga uopste kupio, menjao sam mu namotaje i cdi,nije bacao struju. Sad baca ali ne pali,nego vergla i struzi metal. Izvinite na opsirnoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Mašina dole ... glava i cilindar dole ... pa ćeš znati nešto više .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...