Bohem 250 Napisano Novembar 12, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav naleteo sam na ovu stranu na Piaggio.rs sajtu http://www.piaggio.co.rs/uvoz_iz_Italije.html Predpostavljam da su oni neki ovlašćeni uvoznici. Uglavnom nadješ na oglasu motor koji ti se svidja i oni ga dovezu za tebe i srede sve oko carine prevoza odjave papira itd. Sad koliko ja vidim ima tu dosta da se plati troškovi izadju preko 500evra na cenu. Jel neko kupovao/uvozio preko njih i kakva su iskustva? I da li je neko uvozio preko Gavre iz Subotice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bohem je napisao: Pozdrav naleteo sam na ovu stranu na Piaggio.rs sajtu http://www.piaggio.co.rs/uvoz_iz_Italije.html Predpostavljam da su oni neki ovlašćeni uvoznici. Uglavnom nadješ na oglasu motor koji ti se svidja i oni ga dovezu za tebe i srede sve oko carine prevoza odjave papira itd. Sad koliko ja vidim ima tu dosta da se plati troškovi izadju preko 500evra na cenu. Jel neko kupovao/uvozio preko njih i kakva su iskustva? I da li je neko uvozio preko Gavre iz Subotice? Agencija za uvoz motocikala iz Italije, vlasnik moj dobar drugar Zoran Matic - Ticma iz Novog Sada. Sve preporuke za njega posto znam da je dosta sadasnjih vlasnika dvotockasa uvezlo motocikle preko njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proracunaj da li ti je tako jeftinije ili mozes i ovde da nadjes za manje para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili se raspitaj ko odavde uvozi iz Švajcarske, po meni mnogo sigurnija kupovina nego It gde je vraćanje kilometraže normalna stvar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 12, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Imeiprezime said: Prvo proracunaj da li ti je tako jeftinije ili mozes i ovde da nadjes za manje para. Pa ja ne bih da platim ovde manje(što je teško) a posle da me boli glava, a i skuter koji tražim nema ni jedan kod nas na oglasima. 44 minutes ago, Alexa90 said: Ili se raspitaj ko odavde uvozi iz Švajcarske, po meni mnogo sigurnija kupovina nego It gde je vraćanje kilometraže normalna stvar.. Pa može i to samo meni je budžet 1500 evra max a hteo bih da kupim što je bolji i opremljeniji skuter za te pare. Btw tražim Piaggio Carnaby 250ie 49 minutes ago, Branko said: Agencija za uvoz motocikala iz Italije, vlasnik moj dobar drugar Zoran Matic - Ticma iz Novog Sada. Sve preporuke za njega posto znam da je dosta sadasnjih vlasnika dvotockasa uvezlo motocikle preko njega. Jel se to isplati, mislim ne izadje baš malo sve to što treba platiti, preko 500 evra, ne znam kako je kod drugih? Hvalili su mi i Gavru iz Subotice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 12, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo ko ti je hvalio Gavru, mozda nekad al nikako sad jer covek prodaje teske lesine i profesialno je odlepio skroz na skroz. Moj ti je savet da zaobidjes IT (vrapci na grani znaju kakva su ima vozila) i presaltas se na CH (ni tamo ne cvetaju cvecke al moz'se nadje dobar komad). 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bohem je napisao: Pa ja ne bih da platim ovde manje(što je teško) a posle da me boli glava, a i skuter koji tražim nema ni jedan kod nas na oglasima. Pa može i to samo meni je budžet 1500 evra max a hteo bih da kupim što je bolji i opremljeniji skuter za te pare. Btw tražim Piaggio Carnaby 250ie Jel se to isplati, mislim ne izadje baš malo sve to što treba platiti, preko 500 evra, ne znam kako je kod drugih? Hvalili su mi i Gavru iz Subotice... Druze postavio si pitanje za taj Sajt i ja sam ti rekao sta znam. Posto covjeka znam licno i dobri smo dugogodisnji drugari preporucio sam ti njega, a ti vidi jos negdje i raspitaj se dobro prije nego li se odlucis za kupovinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 12, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Branko said: Druze postavio si pitanje za taj Sajt i ja sam ti rekao sta znam. Posto covjeka znam licno i dobri smo dugogodisnji drugari preporucio sam ti njega, a ti vidi jos negdje i raspitaj se dobro prije nego li se odlucis za kupovinu. Hvala druže, poslao sam Zoranu jedan oglas da mi pogleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 12, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ako znate nekog ko dovozi iz Švajcarske spojite me sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Bohem Pregledaj malo zadnje postove u Temi TDM Srbija, tamo se pominje neki prodavac sto uvozi motore iz CH, mislim da se zove Denis? Pa se tu raspitaj za njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 12, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Branko said: @Bohem Pregledaj malo zadnje postove u Temi TDM Srbija, tamo se pominje neki prodavac sto uvozi motore iz CH, mislim da se zove Denis? Pa se tu raspitaj za njega. Našao sam jedan zanimljiv iz Italije i ovaj Zoran će mi ga proveriti. Ako sve bude ok uzeću ga, a ako kojim slučajem nešto bude zezao, prodaću ga ovde pa onda tražiti iz Švice :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jedan primer uvoza iz CH gde je švajcarac pored zamene skoro svega i bukvalno olizao motor... Pored "skoro" svega mislim, nije zamenio samo ležajeve prednjeg točka i gume su bile onako... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 12, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bohem je napisao: Našao sam jedan zanimljiv iz Italije i ovaj Zoran će mi ga proveriti. Ako sve bude ok uzeću ga, a ako kojim slučajem nešto bude zezao, prodaću ga ovde pa onda tražiti iz Švice :-) Uh ovo bas i nije u redu, tvoj zajeb proslediti drugom, pogotovo ovde...... dvaput razmisli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 12, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Sto si zbunjen na post iznad ovog tj moj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Sto bukvalno svatas necije pisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 12, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, shvatam onako kako je napisano. Izmedju "zezao," i "prodacu ga" fali sredicu/popravicu ga, a posle dal ce ga i kome prodati je nebitno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kazu, svaka sala pola istine Ali zanimljiva je ta nabavka iz inostranstva uz posredovanje. Javi kako su tekli pregovori i sta planiras da nabavis. Bar ce meni biti bitne informacije jer cu za godinu dana preci na nesto jace. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 12, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Uh ovo bas i nije u redu, tvoj zajeb proslediti drugom, pogotovo ovde...... dvaput razmisli Nadajmo se da do toga neće doći, a pod ovde mislio sam na Srbiju ne na forum :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 12, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta god odlucio, uradio.... srecno ti bilo u potrazi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 13, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: Gresis, shvatam onako kako je napisano. Izmedju "zezao," i "prodacu ga" fali sredicu/popravicu ga, a posle dal ce ga i kome prodati je nebitno. Ne vidim razlog da covjek ulaze u ono cime nije zadovoljan ( zajebo se ), a kome odgovara takav motor on ce ga kupiti "ovdje" ( na Forumu ) ili "tamo" na drugim Oglasima. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 13, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pih izgleda da sam zakasnio za jedan baš dobar primerak, lik davao i vizir i dve kacige i termoskud za noge, ali izgleda prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 15, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/13/2018 at 12:47 AM, Satelis said: Sta god odlucio, uradio.... srecno ti bilo u potrazi Hvala puno, nešto možda bude nešto smo gledali, javljam ovde ako uspe dogovor :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 23, 2019 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Komentar sklonjen 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 23, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nikome ne sme danas da se veruje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 24, 2019 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kometar je sklonjen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...