Endurac 958 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sa ovim slikama tesko postavljam al pokusacu jopet. Prodajem mog ljubimca epiphone by Gibson s500 vintage iz 1986 te i bas pojacalo Tj glavu BehtingerBX4500 h 450w ms. Viber, mob 0637716465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 11, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan slike,slike...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Baci mob da ti sibnem na viber, daje mi samo 50 kb po slici.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 5, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ode bas glava za marsala. Moguca zamena epi za Fender strat MIJ, CIJ, MIM, sa soft v neckom i doplata po dogovoru, ili za Gibsona dajem i Epi Lp standard. Moze i bas gitara F. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam USA Fendera od druga tako da moze drugarska cena za Gibson/ Epi. Evo i drugi mob 0640714480 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 250 eur nek bude zadnja. U usa idu i do 500$. Na kp su oko 350-500 eur. Ovo je cena za bjb. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4278 Napisano Januar 13, 2019 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba! Nateraćeš me u propast. Daj neka ovo kupi neko,ne mogu da odolim. Ako kupim žena će me tepa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora žena da zna! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 13, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, samo kažeš ženi "ostavio mi ortak da mu pričuvam neko vreme, uzeo a ne sme gospođi da se pojavi na oči, ccc kakav čovek". Što bliži ortak to bolje. Onda zajedno čuvate tajnu, mislim žena i ti. Tzv skretanje pažnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam se isfrikombinovao i malko usao u dugove da uzmem americkog strata i veceg Marsalla od 50w, sto mi je nekako bila zelja odavno:))) zadnji hum na epiju bije pa rastura a prednji su kao na stratu. Bas gotivna dzitra. Iskreno, ja sam je uzeo za sebe i super radi, u studiju narocito na marsalcu, ali malko sam se potrosio preko mere, pa bi valjalo vratiti se na nulu i smanjiti kolicinu opreme:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...