Guest gordanmg Napisano Maj 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolili su me da pozovem sve dobre ljude na moto skup u Koceljevi 9 i 10 maj 2008 Koceljeva je jedno mala varosica na putu Sabac-Valjevo. Za vasu informaciju nalazi se na 40 km od Sapca ili oko 20 km od Valjeva. To je put za koji vodi prema Uzicu i Crnogorskom primorju. GOOD ZURKA GOOD STRIPTIZETA GOOD PROMOTERKE GOOD PROVOD GOOD HRANA (bik na raznju, rostilj) sto je sve ovo GOOD, pa zato sto se klub zove MC "GOOD BOYS" i osnovan je ove godine. info tel 063 84-90-252 Inace postoji mogucnost voznje do manastira Kaona koji je nekih 15 km od Koceljeve a spominje se u temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=search D O B R O D O S L I!!!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je i prilika da se malo upoznamo i provozamo. Susret se poklapa sa Umagom, Paracinom i Nisom ali nema veze ako ste voljni da dodjete necete se pokajati!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Cim je prvi mora biti dobar,vidimo se dolazi ekipa iz Obrenovca,pozz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cim je prvi mora biti dobar,vidimo se dolazi ekipa iz Obrenovca,pozz!! KO nije isao na te male mini skupove nezna sta je provod!!! Najava iz Sapca oko 50-tak motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bice ekstra verujte ljudi su gostoljubivi a i za divno cudo obozavaju bajkere ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja obavesten od ljudi u koceljevi rec je o moto zurci,ne o moto skupu ali nema veze,to nije nesto sto ce me spreciti da idem.veliki pozdrav organizatorima i pozov svima koji nisu bili da dodju,vredi doci,lepa varosica a ima i lepih devojaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo dolazi obavezno,koliko vidim,bice ludnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dobio poziv od ekipe,ali nazalost necu moci doci,vec sam isplanirao vikend,a i termin im je jebiga pao u najvecoj guzvi i Paracin,i Nis,i Zrenjanin,a ja sam u Crnoj Goroi,idem do manastira Sveti Vasilije Ostroski Zelim vam svima lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se , dolaze i Gvozdene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan de bez gvozdenih da prodje skup. vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ovo ne da ce da bude dobar moto skup nego ce da bude odlican i naravno dolazi MK Obrenovac u velikom broju dul-boy ajde da se dogovorimo da idemo zajedno na moto susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva, bezmalo svaki prvi skup je bio više nego dobar. Domaćini se uvek fino potrude da sve preraste u jednu finu tradiciju. Zato mislim da će i ovaj skup biti pun pogodak. Viddimo se u Koceljevi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da dodjem ali nisam siguran da li cu uspeti. Koliko je to km od Zrenjanina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da dodjem ali nisam siguran da li cu uspeti. Koliko je to km od Zrenjanina? ima lepo od zr znam da od ns-a ima oko 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 7, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da dodjem ali nisam siguran da li cu uspeti. Koliko je to km od Zrenjanina? ima lepo od zr znam da od ns-a ima oko 100km Kolko je to lepo, dal nije mnogo 100 od NS-a.Jebiga kad neznas sta da pises bolje nemoj pisati. Za motor koji vozi to nije problem, maximum 2 sata voznje od Zrenjanina. Ako mislis da dodjes Dexter84 najavi se pa da te cekamo u Sapcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ko od vas zna kakav je put od Obrenovca preko Stublina, Uba i Novaka, posto na karti ne izgleda bas sjajno? U principu kuda je najbolje doci iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li ko od vas zna kakav je put od Obrenovca preko Stublina, Uba i Novaka, posto na karti ne izgleda bas sjajno? U principu kuda je najbolje doci iz Beograda? Ovaj put sto si ti naveo skoro je rekonstruisan ali nije bas najsjajniji ali moze da prodje ja cu ovim putem ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ma najvise me zanima da li moram da idem preko NS na Rumu pa Sabac ili ima neka precica. Ali da nije poljski put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo sutra kod vas pa teramo dok mozemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ma najvise me zanima da li moram da idem preko NS na Rumu pa Sabac ili ima neka precica. Ali da nije poljski put ;D To ti je najblizi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kome ne odgovara put moze i autobusom,ima direktna linija iz BG-a za Koceljevu Ako stignem dolazim i ja sa ekipom iz Obrenovca naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan juce sam bio u koceljevi i mogu da kazem da je organizacija na nivou , clanovi kluba su veoma ljubazni i gostoljubivi. mesto za susret je extra i bice vise nego dobro VIDIMO SE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 9, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je dannas a tek SUTRA sutra BIK na raznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bio,video i brzo se vratio.jako razocaran.u nekim stvarima se uopste ne vidi da prave prvi put skup.ulaz 400 kinti,klopa 140 najjeftinija pa na gore,pice 70 pa na gore,tu su se pokazali ali u nekim drugim stvarima i nisu bas,mesto je lepo,lepse nego na nekim "vecim" skupovima,ali jbg za prvi put dobro su se pokazali oko para,bice bolj sledeci put.pre nego sto sam stigao tamo planirao sam da idem i u subotu ali kada sam stigao i parkirao motor resio sam da subotu odvojim za glancanje svog mezimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bio veceras i malo pre se vratio bik se spremao za pecenje iskreno mesto je dobro za skup ili za zurku, sta god da prave inace put od obrenovca do uba koji interesuje neke je kod stublina u ocajnom stanju, ko ide sa nekim R-om bolje neka stavi mekano jastuce pod guzu a ko je sa endurom neka se opusti i samo gas, i da, pre ulaza u koceljevu iz pravca uba, kad se spusta sa brda, put je ocajan, iskopali su rupe da bi asfaltirali tako da pazite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...