ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju muška kožna jakna - rokerica. Jakna je u vrlo dobrom stanju, koža nigde nije ispucala, niti iscepana. Pravljena je od lagane, prirodne, mekane kože. Veličina je L, ja sam visok 185 cm i 75 kg težak i meni je taman, mada je može i neko malo teži obući (recimo do 80 kg). Više nisam u tom fazonu da nosim rokerice, pa da mi ne stoji bez veze u ormanu i skuplja prašinu... Cena neka bude 20 ojra za forumaše. Na drugom sajtu je cena veća, pa napomenite da ste na forumu videli oglas prilikom kontaktiranja... 0603171985 - Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan cc..da moze 95-100 kg uzeo bih ja...2x sam uzeo rokericu i oba puta bila mala jbg...kad necu da probam pre kupovine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Mirkic je napisao: cc..da moze 95-100 kg uzeo bih ja...2x sam uzeo rokericu i oba puta bila mala jbg...kad necu da probam pre kupovine Tebi barem nije preko sveta da se provozaš do Kule da probaš jaknu, pa i neku pivu da popijemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo sitniji. Cca 180cm, mrvicu ispod 70 KG. Da se zapljunem, pa ako je velika, bice burazu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Hoces podatke za slanje ovde ili da se cujemo na PP, meni svejedno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, abarth_maniac je napisao: P.S. Hoces podatke za slanje ovde ili da se cujemo na PP, meni svejedno... Može na PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pakovao jaknu, primetio sam da je postava sa unutrasnje strane malo pocepana, pa kolegi abarth_maniac-u, ne odgovara... Juce sam na brzinu slikao pa nisam primetio to ostecenje. Odnecu je kod krojaca da to sredi pa cu postaviti slike. Sadasnje stanje: P.S. Ako nekom ne smeta to oštećenje, može dogovor oko cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna se sutra šalje kolegi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...