gox 1864 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Fala ti nntom. I ovo sam ja. Imam samo fotke ko iz gospodara prstenova Ovu drugu je Joška ufotkao . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Iskren da budem, a i sam pretpostavljaš, slikao sam jer mi se učinio super kadar, a ko bi bio na slici, eto, ti si se zateko ispala je lepo, ne kao Joškina, ali eto, od mene i predobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ma slažu se skroz obe Mene hoće tako neke čudne slike. Iako je van teme, evo objaviću danas napravljenu fotku malog mačka iz susednog dvorišta. Ima ih šest malih al je samo on skroz “ pripitomljen”. Ostali prilično oprezni. I ispade nekako ko mačak sa dve glave A evo i kako inače izgleda, slika ispod... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mogu admini da obrisu prethodni post ili prebace u zanimljive fotke. I da se ispravim, jos neka fotka sa Ostrvice. Video nisam uspeo da prebacim na youtube / skroz uništena rezolucija/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Rade koenig said: Moj mali doprinos u slikama. Sa mojim malenim trudio sam se da nikom nebudem teret tako da sam veliki deo voznje proveo sam, ali razumljivo je. Nisam mogao preko 90km. Vrlo dobro znam sta je grupna voznja. Na ibarskoj sam pomislio da je neki interni dogovor pao da se trkate ko ce pre do disa :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno vreme smo Ibarskom išli čak 60kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to Rade. I ja sam se mučio i oni sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 11/10/2018 at 8:03 PM, Mile123 said: ... svima da se zahvalim na prelepo provedenom danu, najveci uspeh je sto nagovorih lepsu mi polovinu da prebrodi svoje strahove i popne se na vrh... Па да нисам запретио да пробушим гуме не би било врха... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 13, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prelepa voznja https://youtu.be/K7TmZKsaGWI 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je lep sunčan dan... Lepo se družili i upoznao sam nekoliko kolega koje su mi preko foruma postali dragi, a sada je to i potvrđeno. Organizacija grupne vožnje je zatajila na kraju kada je trebalo poći i stići do Babine reke. Nije krenula cela kolona već u grupama, a mi (dva motora) smo zaostali po krivinama za "vanzemaljcima" koji nisu mogli da odole izazovu i bruse fuzastere na "geesovima". Ja sam za tu svrhu poneo turpiju, pa kada dođem kući, komšiji pokažem kako je bilo na vožnji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 13, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Komsa je napisao: Па да нисам запретио да пробушим гуме не би било врха... Da nije bilo nagrade na vrhu draga mi ne bi sišla skoro odozgo. Al nema tog straha koji onakav eliksir ne ubija Još jednom veliko hvala na prelepom druženju i zajebavanciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, djolji je napisao: ...a mi (dva motora) smo zaostali po krivinama za "vanzemaljcima" koji nisu mogli da odole izazovu i bruse fuzastere na "geseovima". Ja sam za tu svrhu poneo turpiju, pa kada dođem kući, komšiji pokažem kako je bilo na vožnji Bolje da pokažeš komšinici nego komšiji I batali turpiju, lakše je sa brusilicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 13, 2018 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komsi i skuter dedi sto su mi cuvali djecu Jos par fotosa nasih penjaca I ovde se odjavljujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17493 Napisano Novembar 13, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti obaveze... sledeci put ne propustam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Novembar 13, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Vau vau vau A+...zavidim vam...svaka cast kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 13, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, perlx je napisao: Hvala komsi i skuter dedi sto su mi cuvali djecu Jos par fotosa nasih penjaca I ovde se odjavljujem Koi ti je to baofeng i da li i radio amater ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Novembar 14, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas na Forumu vise radioamatera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Радиоаматери су некада били јако популарни, цењени и јаки. Младеновац је својевремено имао поприлично јак и технички опремљен клуб, не знам како је данас и колико је распрострањено и популарно, углавном су тада скоро сви били у систему ОНО и ДСЗ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... и да не заборавим важнију ствар, деца су сјајна и у ствари су они пазили и чували нас малко остарелије ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 14, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno lepo druženje na Ostrovici! Bilo mi je drago da vidim mnoge ljude sa foruma koje vidim, eto, taj jedan put u godini. Hvala našim profi fotkačima za gomilu lepih slika. Ipak, upada mi u oči i jedan propust, najpre sopstveni, a zatim i svih ostalih koji su se bavili fotkanjem: niko, ali niko bre da lepo slika naše stare domaćine koji nas svake godine tako lepo ugoste. Samo jedna slika, više kao da je slučajno opaljena, g-đa Nade kako nosi vanglu u kuhinji. Nadam se da ćemo sledeće godine ispraviti tu grešku i da će nas naši dobri Živanovići i sledeće godine dočekati... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 14, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan On 13.11.2018. at 15:41, perlx je napisao: Hvala komsi i skuter dedi sto su mi cuvali djecu Jos par fotosa nasih penjaca I ovde se odjavljujem Ja obozavam radio amaterizam posedujem i uredjaj ali nemam dozvolu pa sto se kaze cutim u cetiri zida a za pmr kanale su svi po prilicno daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 15, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj mladi izvidjac sa slike zivi na Ostrvici posto ga samo tamo vidjam? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Novembar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... u tom kraju poznatiji kao Duh sa Ostrvice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ma da bre, spadalo jedno matoro, usmerava zmije na Ostrvici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...