max80 3021 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena u MASS-u i korišćena nešto manje od 4 sezone...Krasila je i čuvala samo moju glavu..Uz nju idu i originalna kutija, vreća i knjižica....Od pre 10 dana je višak jer sam dobio novu . Prednosti: Izdvojio bih 3 zvezdice na Sharp testu, jako dobar sistem ventilacije i vadivu unutrašnjost. Mane: Doživela je jedan pad iz ruke i jedan sa retrovizora pa ima sitne ožiljke...Par sitnih ogrebotinica na viziru, koje meni nisu smetale i uticale na funkcionalnost(vidi se na prvoj slici) i još 3 ogrebotinice sa spoljašnej strane veličine nokta i blago oguljen spoljašni deo sunđera...Sve ostalo odlično. Poželjno je lično preuzimanje, mada može i slanje o vašem trošku...Kontak može ovde ili na tel 064/650-2325 Cena 3.000 dinara Sa puta od pre mesec dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupac, ali mislim da bi potencijalnim kupcima puno značilo kad bi napisao koja je veličina kacige . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Piše u tagu, ali moguće da nije pregledno. Dakle XL je veličina, za obim glave od 61cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nova godina, nova i cena 20 evra - fiksno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Mart 11, 2019 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kreće sezona polako...Vama na glavu, meni u rezervoar...Svi zadovoljni Za 10 dana idem u Niš, pa mogu poneti kacigu, ako ima zainteresovanih sa te rute. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prodata ... U zdravlju da služi novog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...