PainGames 3 Napisano Novembar 2, 2018 U prolazu, 68 postova Lokacija: Danilovgrad (Crna Gora) Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo (nisam jos platio) Peda ET 46 2016 godiste, presao svega 124 km i kad se pali ne pali bas odma. Prvo vrglanje ide kao na prazno, drugo vrglanje pokrene motor ali kao nema gasa pa se ugasi, tek 3 ili 4 vrglanje upali sa malo gasa i onda radi fino. Ovo sam odje uzeo: http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/1110883Reko da je kao 2018 ali ocigledno nije no je 2016 godiste. Registrovan je 16/7/2018 jos sada preostaje da se napravi kupoprodajni ugovor i da ga prevedem na mene. On ga na sajtu cijenio 840e ali ga je dao za 800 sa kacigom (Nije ona na slici nego druga)Kad je u pitanju paljenje on kaze da treba motor da se razradi da bi bolje palio, drugo rekao je da je 2018 godiste ali na saobracajnoj pise 2016. Sta vi mislite povodom paljenja jel to normalno zato sto je motor nov ili je nesto drugo u pitanju.Odgovorite sto pre ako moze jer sjutra idem da zavrsavam papire, vi napisite dolje vase misljenje o ovoj kupovini. Motor je kod mene pa cu sjutra da vidim i snimicu prvo paljenje dok je hladan pa cu objavit odje pa vi pogledajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš garanciju?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrati ti to bolje nazad dok jos mozes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...