hard_rock 7449 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, to crank said: Ali niko kao Rossi!! Veliki mag uvlačenja u anus publici. Nisam do sada to nikada bio. Mozda sam tad bio mali kad se to desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, hard_rock said: Mozda sam tad bio mali kad se to desilo 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, drs je napisao: Postoji usko gledanje na stvari a postoji i gledanje u širem kontekstu. Vidi, da si TI učestvovao u trci u Maleziji i izdržao tri kruga a da te svi ne obiđu za ceo krug, ja bih rekao da si TI pobedio, koliko god to eRcegovski zvučalo . Nije fora znas da ja ne mogu da izdrzim tri kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Top 10 za Malezijskog vozača u Maleziji nije za potcenjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U interview-u Marquez rekao da je u jednom trenutku pregrejao gumu i da je morao da popusti da bi je sačuvao za kraj trke... sad, znam da imaju senzore temperature guma (3kom - levo, desno i sredina)i da se rezultati radijom šalju timu ali me zanima da li im i na display izlazi temperatura ili je samo osetio po ponašanju zadnjeg kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dovi overio drugo mesto, za treće - 46 i 25 na samo dva boda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, to crank je napisao: Top 10 za Malezijskog vozača u Maleziji nije za potcenjivanje. Nije da sam hejter ali osim sto je "priredio srecu" sunarodnicima zaista ne vidim nikakav uspeh. Imao je ove sezone slicne rezultate i nije hvaljen zbog toga a ne razumem zasto je posebna tezina na "domacoj" trci biti deseti i to jos kada bar 99 i 35 ne voze a iz trke ispadnu 29 i 46. Neka to sve nema veze, neka nemaju veze ni Zarkovi rezultati na tom motoru, ni Folgerov "domaci" nastup onomad ja i dalje deseto mesto ne dozivljavam kao uspeh ili bar ne kao uspeh da bih ga nazvao pobednikom danasnje trka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, to crank je napisao: U interview-u Marquez rekao da je u jednom trenutku pregrejao gumu i da je morao da popusti da bi je sačuvao za kraj trke... sad, znam da imaju senzore temperature guma (3kom - levo, desno i sredina)i da se rezultati radijom šalju timu ali me zanima da li im i na display izlazi temperatura ili je samo osetio po ponašanju zadnjeg kraja. Malo vezano a malo i nevezano za ovo, da li postoji neki spisak dozvoljene komunikacije na relacjji tim-vozac preko displeja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ako se ne varam Honda overila titulu konstruktora a Repsol Honda ekipnu titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dvlns je napisao: Malo vezano a malo i nevezano za ovo, da li postoji neki spisak dozvoljene komunikacije na relacjji tim-vozac preko displeja? Da, mislim da moraju da prijave reči ili rečenice koje će koristiti u toku sezone na displeju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok a da li se moze prijaviti da ce slati podatke o stanju guma ili ima nekoliko recimo zadatih tema i nema sirenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, to ne znam. Pokušaću da saznam. Što se temperatura gume tiče to im se na displeju pojavljuje a mislim da je Kraclou spominjao neku lampciu(ili je parafrazirao) koja se upali kad se guma pregreje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco pohvalio Rosija, kaže da nije nikad video da odveze toliko krugova u razmaku od jedne desete. Markez rekao da je video da je Rosi otišao malo šire u provj krivini, pokušao da obori motor malo više da ne bi izgubio vreme i onda ga je prednji kraj "napustio". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Jovan Ristic said: Lorenco pohvalio Rosija, kaže da nije nikad video da odveze toliko krugova u razmaku od jedne desete. Baš sam i ja, uz Lorenza, isto pomislio kad si u jednom trenutku u trci pokazali listu Rossi-evih vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, to crank je napisao: Baš sam i ja, uz Lorenza, isto pomislio kad si u jednom trenutku u trci pokazali listu Rossi-evih vremena. Takođe MarkeSsssss rekao da je Rosi imao odličan izlazak iz krivina (sad još da savlada ulazak ) Ako i u Valensiji neka od Yamaha bude konkurentna ima nade da su konačno krenuli pravim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Jovan Ristic said: Markez rekao da je video da je Rosi otišao malo šire u provj krivini, pokušao da obori motor malo više da ne bi izgubio vreme i onda ga je prednji kraj "napustio". Nisam vodio statistiku, ali ovo je ne znam koji put (uključujući treninge, kvalifikacije i trke) u poslednjih par godina čini mi se da 46 pada na desnu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, MOTOM je napisao: Nisam vodio statistiku, ali ovo je ne znam koji put (uključujući treninge, kvalifikacije i trke) u poslednjih par godina čini mi se da 46 pada na desnu stranu. Slušao sam kad je pričao da mu desne krivine mnogo bolje leže i da može više da se opusti, dok je u levim krivinama uvek oprezniji. Možda zbog toga više omlati u, desnim krivinama jer je bliži limitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 4, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako prošire putanju, s obzirom da su oko (i preko) limita svakako, značajno se uvećava šansa za pad. Leva, desna.. sve jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Momentum said: Al mu se uvuko Jorge, samo đonovi vire!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 4, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebaće mu protiv mm, vrati koko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje razmislim pocinju da mi lice na ona tri tenisera. Sad Nadal 99 hvali Federera 46 a pateticni Djokovic 93 pored rezultata ocajnicki zeli da ga vole i navijaci i ostali teniseri Ocekujem Pepe Imaza pored Hulia Markeza u boksu sledece godine i Marka kako sa Aleksom grli drvece 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 696 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha,veselo ovde.Ma Žare podbacio,uzdao sam se u njegovu otresitost da ne dodje do ovog poretka. E stvarno je ćale čudan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Novembar 4, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jovan Ristic je napisao: Slušao sam kad je pričao da mu desne krivine mnogo bolje leže i da može više da se opusti, dok je u levim krivinama uvek oprezniji. Možda zbog toga više omlati u, desnim krivinama jer je bliži limitu Definitivno dobro lezi u desnoj krivini..... samo se oguli dosta.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Nikola Honda 954 said: Definitivno dobro lezi u desnoj krivini..... samo se oguli dosta.... Ahahahahahaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...