Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 31, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem polovan TopCase Nonfango zapremine 50 litara. Kofer ima sem standardnih znakova koriscenja, polomljenu reflektujucu plastiku iznad brave, oguljen lak od pada. Mimo estetskih nedostataka, kofer je funkcionalan. Takodje, dolazi sa plocom na kojoj je jedan pin pukao tako da treba ili varenje ili fiksiranje kofera direktno na motor. P.S. Iako lici, ploca nije istih dimenzija kao monokey. Kappa monolock ploča, aluminijumska (od kolege badzabajker koji nema dovoljno objava da postavi oglas) Sidi moto patike, zenski model, broj 39. Jako malo koriscene, stoje zato sto su dragoj knap. Cena: Za svaki od predmeta, dokaz o minimalnoj uplati od 1000 dinara za cerku naseg kolege bajkera koji je preminuo ove godine. Upijmo njene suze. 2 5 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1066 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 1085 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za gest. Rezervisi meni patike, mozda budu odgovarale za bolju polovinu, a i ako ne nema veze naci ce svoj put. Danas cu uplatiti i poslati potvrdu i inbox 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 31, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Patike otisle kolegi badzabajker koji se prvi javio. Izvini lemy. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka casta Dejane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i moje ime koji sam pokrenuo to sve....devojcici supruga i ja od tih skupljenih para u saglasnosti sa njenom babom i dedom kupujemo stvari koje su joj potrebne za zimski period....duboke cipele..duksice ...trenerkice....sve sta treba....zahvaljujem se jos jednom i svaka cast na gestu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6071 Napisano Octobar 31, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan od retkih koji je pratio bajkerski razvoj našeg Dekija... Od prvih koraka sa Diverzijom pa na dalje... Od nekih VKV baksuznih dana, školovanja po Poljskoj, akcija po LE i BG... Izrastao je u odgovornog, plemenitog i (koliko-toliko ) pametnog mladog čoveka. Svaka čast Deki, drago mi je što te poznajem 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano Octobar 31, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast imenjace, za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...