Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me nabavka - kupovina polovnog topa sa prikljucnom cijevi za Suzuki GSF 650 L0, a odgovara i od K7, pa na dalje. U obzir dolaze YOSHIMURA, BOS i MIVV, a moze i nesto drugo. Molim da mi ne nudite neke budzevine - Kineze, vec samo originalne topove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista na vidiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22081 Napisano Novembar 2, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo Shark sa Kawe ako pasuje, Shark Street GP model.... Kupljen u Louis.de (ima ga u ponudi i dalje posto je nov model) Cena novog je 420 eura plus 80 grana i opruge... Ja ga nudim za 350eura. Presao oko 4000km, bez ostecenja. Znaci, izduv, karbon selna, grana, oprugice, prigusivac... Sve komplet nudim, ipak volim fabricki izduv https://www.louis.eu/artikel/shark-street-gp-exhaust/10030533?list=4d9219ba899b636055474aff1f6dc6ab P.S. Juuuu, pomerila se gumica na donjoj opruzi! Odoh da sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na ponudi, ali mi ne odgovara. Uz taj tvoj Shark bi mi trebala jos i prikljucna cijev za GSF, tako da je to meni bas skupo. Inace imam snajku koja radi u Louis-u i nije mi problem kupiti sa popustom NOV top po zelji, ali mi se ne daje toliko novca za "drekavca". Ako ima neko nesto da mu stoji i skuplja prasinu, pa da se nadjemo na "pola puta" sa cijenom, to bi mi najvise odgovaralo. https://www.louis.de/artikel/storm-oval-schalldaempfer-in-edelstahl/60409004?list=62ec0e6175a25082dca56d9f83dd1f14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22081 Napisano Novembar 2, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sretnu potragu zelim, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema top za Bandita 650 vodenjaka? Odgovara i od Bandita 1250 vodenjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...