N.F.S. 22571 Napisano Octobar 19, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik moj se interesuje, prodao je fazera... Dragan se zove, stupili ste u kontakt na FB, znas na koga mislim? Juce me je zvao, trazi malo detalja o tvojoj kawi posto sam je video i cuo... Ocekuj poziv od njega, slicnih ste godina, nije balavander, dugo vozi... Pozdrav.Sent from my SM-A500H using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ok druže...šta je ovo,Kawini dani...počeli ljudi sa Yamahe na Kawu...uvideli grešku... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 19, 2018 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2100€ akcija,ovo nema ni u Lidlu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan ...čeka me ...neka...998cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu fazer u najavi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ala ce da jurca soykaaa, na nivou! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sashac je napisao: Auuuu fazer u najavi. Za sad samo u najavi...mada ima tamo neki žuto-crni dobar,lep...malo mi poskup ali vredi...otom potom...ne žurimo...možda se kawa i ne proda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Ala ce da jurca soykaaa, na nivou! Uuuu mator sam za jurcanje...niti volim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa neces ti... Ali fazer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Aaaaa neces ti... Ali fazer Ne može valjda bez mene...neću mu dati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zema je napisao: Praviš mi zazubice,a?Kaki je,ljubi ga majka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Octobar 22, 2018 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo i stvarno je bez greske,fabrika.Sve je na svom mestu i maksimalno ocuvano a covek stvarno vodi racuna i vozi lagano. Da je srece da je vise ovakvih korektnih prodavaca i ovakvih primeraka dvotockasa.Samo reci hvale i za vlasnika i za motor. Ovo je samo moje misljenje na osnovu onoga sto sam video. Druze neka je sa srecom prodaja i kupovina nove masine a ako i dalje ostane u tvom vlasnistvu da se jos dugo vozis sa njim i puno bezbednih kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, brzi gonzales je napisao: Video sam motor uzivo i stvarno je bez greske,fabrika.Sve je na svom mestu i maksimalno ocuvano a covek stvarno vodi racuna i vozi lagano. Da je srece da je vise ovakvih korektnih prodavaca i ovakvih primeraka dvotockasa.Samo reci hvale i za vlasnika i za motor. Ovo je samo moje misljenje na osnovu onoga sto sam video. Druze neka je sa srecom prodaja i kupovina nove masine a ako i dalje ostane u tvom vlasnistvu da se jos dugo vozis sa njim i puno bezbednih kilometara. Hvala kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzivao u drustvu doticnog kolege! Dacu sebi za pravo a njega molim da ne zameri... Nije Fazer za tvoje potrebe druze, suvise prgavo i agresivno... Hteo ne hteo podici ce ti tempo voznje uz manje udobnosti... Tdm, cbf, transalp, versys... To bih ti ja predlozio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo crno zameranje...za savete uvek i pitam...Da,da sve to dolazi u obzir...sem transalpa...čak i bandit 1200 ili Honda VFR 800 Vtec........ali i fazer...komanda ide iz glave... Generalno si u pravu,ne osećam potrebu za brzinom već sama vožnja mi je uživanje...kawi fali 20-ak kw,da ih ima ne bih je menj'o nikad...za dvoje je malo kilava u startu,posle krstari samo tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: I ja sam uzivao u drustvu doticnog kolege! Dacu sebi za pravo a njega molim da ne zameri... Nije Fazer za tvoje potrebe druze, suvise prgavo i agresivno... Hteo ne hteo podici ce ti tempo voznje uz manje udobnosti... Tdm, cbf, transalp, versys... To bih ti ja predlozio. I ta tvoja kawa ima dozu prgavosti posle odredjenih obrtaja,zar ne...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 120 je konja, ima dozu prgavosti uvek! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 22, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan To special edition Z750S sa 120KS? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da bacim oko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 81kw u saobracajnoj, 110ks znaci! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: 120 je konja, ima dozu prgavosti uvek! E upravo to...ali za pametnog čoveka koji se zna kontrolisati i više nego dovoljno...fazer ima 143 ks...ne velika razlika na normalnim brzinama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: 81kw u saobracajnoj, 110ks znaci! Vidi ovo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10506 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...