Dejan88 2554 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Potreban mi je vulkanizer u Ns. Pokupio sam negde ekser, skinuo sam tocak, ali sad gledam iskustva sa vulkanizerima u Ns, I razna su. Ovaj ima balanserku, kod drugog nazvati da li radi covek sto iskljicivo radi moto gume, itd. Pa me zanima kod koga otici, a da je provereno? Da ne osteti felnu I da izbalansira tocak? Ubacio sam tocak u gepek, pa da ne bi sutra izgubio pola dana vozajuci se gde "moze" Hvala unapred na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam omasio temu, izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan imas kedija u mise dimitrijevica, ako je skinut tocak zavrse za 10-15 minuta. a imas i temu: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26307-vulkanizeri-u-novom-sadu-za-motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Znam za njega, a jel radi I balansiranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan radi, 500rsd je balansiranje i 300rsd montaza gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu kod njega odneti. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Octobar 10, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Agrohim 2 demontaze,2 montaze,2 balansiranja 1500din drugarska cena inace 2000.Ako odes tamo trazi Iliju decko vozi motor i radi maksimalno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6086 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan vianor temerinska ulica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A imaš sad i ovog mobilnog vulkanizera u kombiju, svuda se reklamira, inače i on je biker tako da nema greške.... Ne vozaš točak nigde, dođe ti na adresu 063 72 92 019 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 11, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je stvar, ali sam ga vec skinuo a u gradu sam tako da cu otici sam. Hvala svakako na info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 12, 2018 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Kedija, sve ok, zadovoljan sam uslugom. Moja preporuka. Hvala svima. Vidimo se na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...