JankelA 812 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedna informacija, u utorak bih trebao da idem do Slovacke na 3-4 dana, autom bih dosao do BG-a i ostavio bih ga tu par dana dok sam tamo, jel mozete da mi preporucite neki bezbedan parking u blizini autobuske? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 8, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Suludo ti je da placas parking za 3-4 dana, zabodes ga negde van zona ali to bas nije blizu stanice. Bezbednost ti nigde nije zagarantovana osim u nekoj privatnoj garazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Za bezbednost se slazem. Pored autobuske, jedino u garazu. Svuda okolo je 2 (zuta) zona i tu ti je zadrzavanje samo 2h. Za ceo dan moras u Plavu ili Belu zonu. Na parkingu Beograda na vodi moze da se ostavi ceo dan ali je skuplje nego u Plavoj zoni. Jedino sto mi pada na pamet, a da se ne placa je parking na starom sajmistu. Relativno je blizu,ne placa se i mozes peske do autobuske. bilder hochalden Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tako da ako te ne mrzi, mozes parkirati u Borci pored mog auta a ako dodjes motorom mozes i u garazu da parkiras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Спуштена чиода у близини Unnamed Road, Београд https://goo.gl/maps/mQ1U5h1HEiD2 Ovde je kucica sa 24/7 obezbedjenjem... Mada sta znam, ja bih mozda ipak pre ostavio negde preko puta Hyatt-a u bloku... Zbog nacionalnih manjina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci Uspeo sam da se snadjem u zadnjem trenutku, ostavio sam auto ispred firme gde radi caletov drug, parking ima kamere pa sam koliko toliko miran, mada kako on rece ako je sudjeno, nema tu pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A firma je u Krnjaci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da parkiras na sred ulice sa 4 zmigavca inda sednes u kafić prekoputa pa da čekaš da ga pauk odslepa. Ne znam koliko košta zadovoljstvo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Firma je u 21. cini mi se, nisam siguran rano mi bilo pa nisam zapamtio :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14753 Napisano Octobar 10, 2018 moto merkat °°, 4919 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Savan je napisao: Najbolje da parkiras na sred ulice sa 4 zmigavca inda sednes u kafić prekoputa pa da čekaš da ga pauk odslepa. Ne znam koliko košta zadovoljstvo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Nisi video sta onom đeticu uradise od Cayenne-a pa morao jadan da ga zapali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma o čemu je reč. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14753 Napisano Octobar 11, 2018 moto merkat °°, 4919 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Savan je napisao: Nemam pojma o čemu je reč. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta reci.. potvrda koliko je sjebano sve kod nas. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Decu ce da mi otmu, da mi ubiju! Bacali su mi bombe, radili su mi svasta! Ali da ce da mi uzmu auto, i ukradu ga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...