PaPaja 1187 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan CRF1000 je izmisljena za mene nego se nema para :D :D 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, logicno bi bilo da ko prvi dodje ozbiljan i zavrsi posao. Samo Varadero nikako, pa prodao si bolji motor od njega upravo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2999 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @PaPaja čestitam i prodavcu i kupcu. Nepravedno zanemaren model,drago mi je da je našao nove vlasnike.Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Prodao Caponord da bi kupio Varadero??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Februar 18, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cccc. Stvarno sa konja na magarca... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...