duratecHE 14 Napisano Octobar 27, 2018 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je za sina 12 godina i mene Ali sam pozadi stavio 32 zuba za pocetak. Posle ću da spustim na 22-24 kako i jeste na tomosuNašao sam specifikaciju danas, slicna je brzina i pumpe i a3 - 300 obrtaja razlikeCerkici pravim na prolece jedan mini, može i na struju- videću josSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Octobar 27, 2018 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uklopice se auspuh, samo ću izduvnu granu skratim malo i uklopim a mufler ću malo da skratim kasnije i da modifikujem - odvratan je Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je za sina 12 godina i mene Ali sam pozadi stavio 32 zuba za pocetak. Posle ću da spustim na 22-24 kako i jeste na tomosuNašao sam specifikaciju danas, slicna je brzina i pumpe i a3 - 300 obrtaja razlikeCerkici pravim na prolece jedan mini, može i na struju- videću josSent from my iPhone using TapatalkНе говорим о ништа стандардно у вези машине.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uklopice se auspuh, samo ću izduvnu granu skratim malo i uklopim a mufler ću malo da skratim kasnije i da modifikujem - odvratan je Sent from my iPhone using Tapatalk Муфлеру само елиминиши ону криву излазну цавчицу.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo se radilo....Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Februar 13, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još malo...- obloga sedista- auspuh- bočni paneli, obloge stubline- povezivanje komandi na upravljaču Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Mart 19, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1st run Video 3-12-19, 6 21 10 PM.mov WWW.DROPBOX.COM Shared with Dropbox Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/channel/UCrykROrwevsO0cuW3qotI1g Gotovo, za sada Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je sklon pregrevanju i na mopedu,jer ga hladi obicna cirkulacija vazduha. Ako ne stavis neko dodatno hladjenje, brzo ces ga upropastiti. Ako mu je izlaz 12v (zuta zica) uradi ispravljanje napona i neki manji ventilator obavezno sa cela zbog konstrukcije rebara na cilindru. Pozz i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6v magnet, ma lakše mi na bateriju da vrti. I ja sam o tome razmišljao jer se vrti na max a na maloj brzini/ strujanju vazduhaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 6, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo, samo mislim da si trebao malo duži trike da napraviš, mnogo se visoko sedi i nekako mi loš položaj sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da namontiram nove fazastere, noge idu skroz napredSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Neće da se navrti u Max obrtaje, krene lepo i počne da secka na 3500 o/min ( ako je verovati kineskom obrtomeru)Svecica jeste malo masna, ne puno (oko 30-35 ml/L pravim), ali slini u karburatoru na filter vazduha Da li da podižem ili spustim iglu na siberu?Pali manje vise- OKSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Maj 8, 2019 (promenjeno) Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da spustis. Ali mi se cini da generalno nece da izvrti. Nesto tu jos ne stima. Mozda ugao predpaljenja da se proveri. Mada ne znam kako bi trebalo da se ponasa na ovakvom vozilu, s obzirom na prenos. Ali definitivno ne radi "zdravo", ili makar tako zvuci. EDIT: ako je bing karb, a moze da se mrda plovak na iglici, mozda mu nivo goriva u loncetu nije dobar. Promenio Maj 8, 2019 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bing karb od pumpe za vodu. Sumnjam i na falš, posto sam pravio grlo da bi ga reducirao, slikacu sutra Sumnjam i na kabl svecice jer je nastavljen. Lik koji valja delove za Tomos,od kojeg sam kupio mašinu mi poslao sa odsecenom kapom ( valjda misli da će da namlati lovu ako je proda ) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za admine..Ne mogu postovati nigde osim u svojoj temi? Zašto ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 14, 2019 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u svim strucnim podforuma osim onih "nestrucnih" gfe ti je neophodno 100 korisnih postova (kojih trenutno imas 36) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može li administracija da postavi oglas unesto mene, dok ne nakupim 100 postova hvala! Kad ne može da se prebaci sa drugog foruma, npr fordclubsrbija- Text oglasa bi bio:“ potreban zupčanik 5. Brzine za hondu xl600 lm ‘85.Mislim da odgovara od svih xl600 060/365-15-35” Hvala još jednom, unapred! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam admin, al sam postavio za tebe.Poz,MikiSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Neće da se navrti u Max obrtaje, krene lepo i počne da secka na 3500 o/min ( ako je verovati kineskom obrtomeru)Svecica jeste malo masna, ne puno (oko 30-35 ml/L pravim), ali slini u karburatoru na filter vazduha Da li da podižem ili spustim iglu na siberu?Pali manje vise- OKSent from my iPhone using TapatalkПошаљи звук па да ти кажем у чему је проблем.......Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duratecHE 14 Napisano Octobar 14, 2019 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo moram da zamenim iglicasti/ jednosmerni zalepioSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...