brkicNS 139 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, prodajem Hondu Transalp XL650 u odlicnom stanju, uvek garazirana i redovno odrzavana. 2004. godiste, na mom imenu registrovana do marta 2019. Od opreme ima povisen vizir, Acerbis stitnike za ruke (imam i original), roll barove, Dragon auspuh, K53 zadnji kofer sa naslonom za suvozaca, odlicne bisage kojih nema na slikama, pre mesec dana su montirani novi DID lanac i JT lancanici. Na satu trenutno stoji 67.113km, motor se vozi svaki dan kako po gradu, tako i van grada. Letos smo isli do CG bez ikakvih problema. Moze zamena iskljucivo za Hondu Transalp 700 ili Hondu Varadero XL1000 FI, uz moju doplatu. Cena na oglasima je malo jaca (3300e), ako me budete zvali na mob recite da ste sa foruma - dogovor kucu gradi. Pas nije na prodaju Marko, Novi Sad 0605022913 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 28, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pas nije na prodaju Jedva ga ugledah, kako se maskirao u okruženje.Lep motor, srećna prodaja! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 5, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...