Henri Kinaski 65 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 55 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki V-Strom DL1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ovaj forum posećujem već godinama i pratim pojedine sekcije (i.e putopise; odlični su!), ali ne učestvujem u diskusijama...sa izuzetkom od pre par godina kada mi je bila potrebna neka pomoć kada sam i napravio ovaj nalog. Elem, iz Niša sam, imam 28 godina i od pre par dana sam vlasnik vozačke dozvole sa pridodatom punom A kategorijom. Obožavam motocikle i ideju spontanih putovanja i neobaveznog istraživanja novih mesta. Plan je bio da ovog leta položim za A (misija uspela!) i da zimu provedem tražeći adekvatan motocikl kako bih sledeću sezonu dočekao spremno, ali sam u međuvremenu saznao da je moja supruga u drugom stanju te su se prioriteti drastično promenili i kupovinu većeg motocikla odlažemo do daljnjeg. A do tada, ja sam dečko koji zuji po gradu na skuteru sa pakovanjem pelena ispod miške. Ili barem ja tako zamišljam svoje predstojeće avanture što se dvotočkaša tiče 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао и честитам! Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Welcome na ovaj zanimljivi i često i poučni forum sa dosta ljudi velikog srca. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, komšija. Neka je srećno sa malcem, a za vožnju će već biti vremena...valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...