Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam trazio motor po svojoj meri, i konacno sam nasao ono sto sam trazio. Keeway Superlight 150, chopper koji ima veoma lep i atraktivan izgled, prelep za voznju i veoma udoban. Sasvim dovoljno snage za 150cc, i veoma lak za voznju. Moja preporuka za ovaj motor svima koji vole chopper-e tj. vole da uzivaju u voznji dvotockasa. Evo i nekoliko slikica: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Septembar 24, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,lep motorcic,puno predjenih kilometra sa osmehom na licu,srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Septembar 24, 2018 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vise svidja dvoriste, sto ne znaci da motor nije lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano Septembar 24, 2018 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! I ja ga vozim i usput bih ga prodao jer hoću neki sa V motorom od 250cm3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, aca-pn je napisao: Meni se vise svidja dvoriste, sto ne znaci da motor nije lep Haha hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2018. at 19:17, vandaman je napisao: Prelep! I ja ga vozim i usput bih ga prodao jer hoću neki sa V motorom od 250cm3. Gledao sam i ja 250cc sa v motor. Imas Keeway Supershadow ali mi on nekako mnogo manji od superlight-a. Ovaj mi mnogo masivnije izgleda i lepse od supershadow 250cc. To je sto se tice kineza, a imas i Hondu Rabel 250cc ili Yamahu Vrago, mislim da su ti motori odlicni. Inace imao sam prilike da vozim Virago 125cc i mislim da je dosta dobar, za tu kubikazu ide odlicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelep motor, uzivajte u voznji. Jos da ima varijanta od 500-600 kubika pa da se i ja zagledam, uf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Pa to bi bilo idealno nekih 600cc tako, ali mislim da nema. Ima od 200cc superlight koliko ja znam, neki malo noviji modeli. To je to valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano Decembar 8, 2018 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9/27/2018 at 9:55 PM, Milan Stankovic said: Gledao sam i ja 250cc sa v motor. Imas Keeway Supershadow ali mi on nekako mnogo manji od superlight-a. Ovaj mi mnogo masivnije izgleda i lepse od supershadow 250cc. To je sto se tice kineza, a imas i Hondu Rabel 250cc ili Yamahu Vrago, mislim da su ti motori odlicni. Inace imao sam prilike da vozim Virago 125cc i mislim da je dosta dobar, za tu kubikazu ide odlicno. Koliko si platio superlight? Ja moj prod'o. Sad mi žao jer ne mogu da nađem ništa povoljno a dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Decembar 9, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj platio 850 evropskih bez cenkanja. Kad sam video motor uzivo kako izgleda i kad sam se vratio sa probne voznje vise nista nije moglo da me odvoji od njega (cena je bila nebitna), koliko je trazio toliko je dobio . Inace, kupljen od vlasnika koji ga je cuvao tako da izgleda kao da je juce izasao iz salona (vise stajao u dnevnoj sobi nego napolju) . Verujem da ti je sad zao, svakako. Za koliko si dao tvoj? Imas neku sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...