Vozi sa Vetrom 43 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ljudi..Avala ponovo radi Mislim oduvek je radila ,al od kako je Voja 1928 uzeo bas na njoj svoju prvu pobedu na motorciklu „sarolea“ mislim da asfalt nije zamenjen Pre par godina zahvaljujuci “AMSS” uradjen je asfalt do gore ,i evo konacno negde pre par dana zavrsen je i na dole. Vreme koje je ostvario Sarajlija Sead Alihodzic 1975 sa „folksvagenom 1600″ je 2.45 minuta, sto je meni sa Diverzijom 900 nedostizno Meni do gore treba oko 3.20 ,a dole oko 2.40 Pozivam sve ljubitelje motora i dobre voznje da svrate i testiraju sebe i mozda nam svima ovde zadaju domaci serovaci svoja vremena Takodje svratite i 29/30 septembra na brdske trke P.S Molim sve koji dodju na Avalu da imaju u vidu da je javni put i voze pazljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7739 Napisano Septembar 22, 2018 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim kad krenu da bacaju sa tornja vozace koji voze opusteno u kontra smeru ka vrhu!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ser said: Ja dolazim kad krenu da bacaju sa tornja vozace koji voze opusteno u kontra smeru ka vrhu!! hahaha..slazem se ,al sta je voznja bez malo rizika :p meni se jednom desilo da je lik opusteno isao na dole u kontra smeru jos nam iz kola mase neki matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12699 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uz Avalu sporo vozim. Mada ako bih hteo, do dole bih mogao sigurno da budem ispod 30 sekundi, ali direktno na glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ser said: Ja dolazim kad krenu da bacaju sa tornja vozace koji voze opusteno u kontra smeru ka vrhu!! Pre neku nedelju samo što sam stao na piš pauzu, kad lik opušteno prolazi... https://imgur.com/a/xKCBMbr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...