LazaXS 15 Napisano Septembar 21, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupujem bocne ili komplet alu kofera za GS1200. Ne moraju biti BMW 0604027272 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Octobar 4, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno jer je dogovor propao. Prednost Touratech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano Octobar 10, 2018 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje, oglasio je na FB, potrazi tamo , Radovan Paunov - Rados Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Januar 25, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja touragech zega pro 2, brave sam namestio da idu sve na 1 kljuc. dolazim u BG sledec nedelje pa ako budem isao kolima mogu da donesem ako ti je jos interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Koferi-torbe-i-bisage/ZegaPro2-Touratech-koferi-76913197-oglas.htm?filter_id= ako te jos zanima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...