Jawara 1 Napisano Septembar 18, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me može li se izvesti 5 brzina za jawu?Preradom njezinog orginalnog mjenjača možda ili stavljanje od jednog drugog motora?kako dobiti na brzini još?Dupli karburator i mjenjanje zupčanika i auspuh?Puno pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako agregat ima snage da nosi, za pocetak promena glavnog prenosa (broj zuba lancanika) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 19, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nije dovoljno njenih 120+ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Septembar 19, 2018 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jawa kada je dobra ide lako 135. Gledaj da tu Jawu središ kako knjiga piše i eto brzine. Bilo šta što budeš dirao trošiće preko 8 na sto km a možda i 10 Peta brzina nemoguća misija. Možda da promeniš lančanik dobićeš na brzini ali ćeš izgubiti na snazi, startu. Uzbrdo će joj biti teže . Ako nadješ zadnji lančanik sa dva zuba manje, probaj. Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je 120.za takvu mašinu šteta što je 4 brzine gledajući na yamahu rd350 a to što bi trošila mi nije problem samo da iđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Moja jawa je max do sad isla 125 pa sad neznam dupli karb ili možda 30mm ili još na to onaj rezonantni auspuh?Rado bih je probao napravit brzu ako već nemogu najverovatnije da ću je prodat pa kupit drugi motor .Al vrijedi pokušat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Septembar 19, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da postoji bilo kakva mogucnost za ugradnju 5- brzine.Jedini serijski Jawa -CZ motor koji poseduje 5 brzina je bio model Enduro 175-250 cc.Davno se proizvodio,ne znam da li bi bilo sta od njihovih menjaca pasovalo u Jawu 350.Nisam cuo da je to neko uopste i pokusao,jer je to nemoguca misija.125 km na sat je dobra brzina za Jawu 350, fabrika toliko i deklarise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Šteta htio sam ju prepravit al nema veze prodat ću je vjerovatno pa nabavit nekog kle 500 čuo sam da su dobri motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Al opet za svaki slučaj da pitam ima li itko skicu te CZ getribe dimenzije ili slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Septembar 19, 2018 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve može da se nabudzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 20, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zubova ima prednji zupčanik kod jawe 638? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Septembar 20, 2018 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li se ti služiti internetskim tražilicama?Ima ih nekolicina. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno rečeno nemam pojma kako ću doć do informacije koliko ima zubi orginalni jawin zupčanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jawara 1 Napisano Septembar 25, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tomislavgrad Motocikl: Jawa 350,Tomos apn 6,Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno 18 ću nabavit i možda diznu 105,a nevezano za jawu imam karburator dellorto sha 14-12 za tomosa mjenjao bih diznu al neznam jeli 5mm ili 6mm veličina glavne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...