Svaler 1990 Napisano Septembar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Једноставно, навикао на кофер на прошлом мотору и мож' га ... Тако да, у игри су Kappa K53, Givi Maxia 2-3. Monokey систем качења искључиво. Молим реалне цене, не као по огласима што су биле максије за скоро 200е. Ако некоме треба мањи може и замена за Givi v46 у одличном стању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para ti je taj v 46 ako ga prodaješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem ništa, samo se hvalim Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para ti je taj v 46 ako ga prodaješ?Продаваћу чим обезбедим други, не могу да пружим тај луксуз да останем без кофера сада Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem ništa, samo se hvalim Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaСад да сам нека власт овде, добио би ти бан мало за ово јавно подјебавање колега Одлично си се опремио, нема, док једмом не смркне другом не сване Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Septembar 17, 2018 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pušti njega, da je "ozbiljan" čovek vozio bi "TDM" sa tri kofera. Treba žena da ga izbije da se pameti prizove. Post je šaljive prirode :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moramo malo da se šalimo Želim ti svu sreću u pronalaženju kofera. Prati na KP, tamo možda može da naleti nesto dobro. Tako sam ja dao ponudu za Maxiu, i čovek mi prodao.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 17, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara ovako nesto, Maxia 52. Ne znam koja je realna cena svasta se vidi po oglasima, meni treba neki cetvrtasti za BMW-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Septembar 18, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u laganoj potrazi nekim većim koferom, ali ne mora baš 52 litra , može i par litara manje ali da je baš dobro očuvan (ono kad napišu NOV NOV NOV ) , tako da kad Švalerčina nađe za sebe nastavite sa ponudama ili savetima. Šta mislite o ovom : https://www.louis.de/artikel/moto-detail-top-case-inklusive-adapterplatte-48-liter/10029200?filter_article_number=10029200&list=aac9ad86a7193f031a93fe11031e9e57 Meni je i estetski o.k., ne patim za onim svetlucavim Džidža bidžama . Ili http://motoland.rs/akcija/kappa-k48n/ , Šta je bolji izbor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 18, 2018 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da vam pokazem alternativu, vidim da nije to sto trazite ali cu ipak reci (ne prodajem, delim info) Zamenih 4 motora ove godine, samo je jedan imao nosac i kofer, resto sam dokupljivao, komplet obicno izadje oko 500eura... Otanjilo se malo pa za ovaj motor kao prelazno resenje kupih givi nosac koji ne volim i kofer sa slike! Staju dve f.face kacige, plastika tvrda, opteretio sam ga par puta dobrano (dno sam ojacao metalnom plocom)... Kompleksas nisam i ako mi govorise da skinem oznaku pa da stavim neko zvucnije ime Tovarim ga isto kao predhodni K53 koji je sa plocom kostao 29000din, ovaj je 5000 na KP oglasima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 18, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Svaki plastični bolje izgleda od onih metalnih četvrtastih sa kojim izgledaš kao Big Pizza dostavljač meseca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Septembar 18, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da na KP ima dosta Kineskih kofera. Da li ima tih kofera na Aliju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 18, 2018 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Paradoks, ovaj koji trenutno vozim (kofer) na aliju je 110eura... 45e kod nas, uz njega 2 kljuca i ploca... Ima jos nesto, kupio i prijatelj za skuter, od drugog prodavca, uvija se samo tako, izgleda isto ali plastika drugacija! Pisem ovo kao pomoc, ne kao reklamu, coveka ne poznajem, ja narucih sa KP oglasa, covek pod nikom edi1, Pirot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 2, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И даље актуелна потрага, изашло је два кофера која су ми одговарала у кратком периоду на форуму који су отишли брзо а нисам ни стигао да их видим. Значи, Kappa K53, Givi Maxia 2 или 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @jasminko VIR Pre 2-3 meseca sam pazario taj kofer sa luisa, staju 2 FF kacige (mada obe su bile S, jbg mala glava ) i jos nesto mesta preko ima. Sa curom uspeo da ga prenatovarim kada smo isli na Ohrid i bez problema izdrzao. Kvalitetna plastika, debela, ne uvija se. Kupio i resetku ali jos nisam stigao da je namestim. Dolazi sa plocom za montiranje sto je u startu usteda od 20-30e (ne znam posto su ploce za druge proizvodjace). U svakom slucaju preporuka od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Octobar 8, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na kratkoj recenziji . Ja sam u međuvremenu uzeo polovan K53 od kolege Alakrea. Dobar za sve pare tako da je za sada problem rešen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na motoru http://www.motoring.rs/sr/moto-oprema/koferi/gornji-koferi/shad-sh-50-crna.html I prezadovoljan sam,staju dve flipup kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...