mile fazer 4463 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti u PP par slova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dano33 46 Napisano Januar 20, 2019 U prolazu, 59 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vau super napisano,hvala za ljep putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Januar 20, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Procitala sam sve 'u cugu', odlican putopis! Hvala ti na sjajnim slikama i lepoj prici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 21, 2019 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan On 1/19/2019 at 2:02 AM, Gajo Sevojno said: Preko Ardena ulazim u Belgiju i zovem ženu da pitam šta je spremila za klopu, kaže ništa , šta ću stajem na Belgijski specijalitet.. Ja bih rekao da je gospodjin odgovor rezultat komentara o Trebinjankama Odlican putopis! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 26, 2019 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Putopis . Pošto znam pute, koje si prošao, mogu da kažem, da praviš ozbiljne etape u jednom cugu. Respect. Da si stavio mapu pojedinog dana, potvrdio bi me. Interesantan putopis pratio sam precizno pa zbog toga dozvoli dve dobronamerne ispravke: 1) Kod Plužina je Pivsko jezero i kanjon reke Pive a ne Tare, ona teče severno, sa druge strane Durmitora 2) Mangart nije najviši vrh Triglava. Triglav je najviši vrh Julijskih Alpa u Sloveniji, a Mangart je četvrti po visini. Na Mangartsko sedlo vodi najviši asfaltiran put u SLO. Ono, što nisi mogao na Mangart, čini mi se da su tada na Sedlu snimali reklamu za neki auto brend. Šteta... Promenio Januar 26, 2019 član nemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nemo, ispraviću u putopisu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ne mogu da izmenim, verovatno ima odredjeno vreme za izmenu. Pokušaću da kontaktiram administratore. Za Mangart sam bio ubedjen a za Taru i Pivu ne znam šta mi bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 28, 2019 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 28, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 26.1.2019. at 15:18, Gajo Sevojno je napisao: Za Mangart sam bio ubedjen a za Taru i Pivu ne znam šta mi bi Brzina... napisao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...