Nikolaaaa 1 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno polazem za A1 i teba da kupim neki skuter trenutno mi se svidja honda pcx budjet je do 2200e predlozite mi neki skuter do te cene da nije ruzan kazite mi sve sto znate o hondi pcx dali je dobar?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 14, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda i najbolji na tržištu u toj klasi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Septembar 15, 2018 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ga ima, hvali ga dosta, mala potrosnja, dosta pouzdan skuter uzeo ga je novog i s njim preso nekih 8k Ukoliko ga uzmes neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...