mrvos 0 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: NSU Pretis i Tomos A3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Trazim ako neko prodaje, ili zna nekoga ko prodaje Sa papirima i moguc prenos Ispravni i neispravni primerci, kompletni i nekompletni. Skockani primerci od vise hiljada eura me ne zanimaju. (toliko dugo citam forum da je red vec bio da napravim nalog ) Kontakt preko foruma ili na 069 1555 440 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 14, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba radna knjiga za njega - imam ( mogu ti napraviti fotokopiju ) ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvos 0 Napisano Septembar 16, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: NSU Pretis i Tomos A3 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me. Na kom je jeziku? Pisem PP Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 16, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na srpskom naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...