Creliseth 1 Napisano Septembar 12, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Barič Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dugog razmisljanja, odlucio sam za sledece leto da polazem za A2 kategoriju. Posto nemam iskustva sa motorima, poceo sam polako da proucavam sta i kako i da gledam oglase po sajtovima. Zakon lepo kaze, maksimum je 600cc i 35kw iliti 47ks. Planirao sam budzet za motor da mi bude oko 1000 - 1200e, sto je po mom nekom misljenju, sasvim pristojna svota novca za prvi motor. E sada, svestan sam toga da pocetnik nikako ne bi trebao odmah da se hvata za neko cudoviste od 500/600cc, ali ne zelim da pazarim nesto slabije pa nakon nekog vremena da ga prodajem i tako zacarani krug. Modeli koji su mi zapali za oko su Honda CBR, Yamaha XJ i FZR. Da, ovo su motori od preko 35kw i tu dolazi moje pitanje, posto sam cuo za "Power Restrictor-e", da li su oni uopste legalni u Srbiji? Za svaki od navedenih modela, na netu sam pronasao te restriktore. Ako nije moguce to u Srbiji srediti, osim Suziki-ja GS 500 (Plan B), sta mi preporucujete da kupim a da moze da razvije brzinu od +120 kmh (Nemam u planu "divljanje", pitam zbog putovanja u selo a da se po autoputu vucem, necu.). Nemo se ljutite ako sve ovo bezveze zvuci, Vi iskusni ste tu nas mlade i zelene da posavetujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan GS 500, CB 500, ER 5, mogu ići 120 cijeli dan, održavanje teško da može biti lakše i jeftinije za motocikl, ne troše puno, lagani i povozni, imaš veliki izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I XJ600 mozes uvrstiti u medju ta tri. I npr. Suzuki Freewind samo sto je za XJ i za Freewind suplja registracija znacajno jer su agregati zapremine preko 500ccm. Do 500ccm ti je reg oko 13-14000 a za 600ccm ti je oko 18-20 000. Zavisi od opstine i godista. Ako imas iskustva u saobracaju , imas znanja.. mozes slobodno kupiti bilo koji od ovih motora, sluzice te odlicno samo kupi neki ocuvan i ispravan,odrzavan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Creliseth said: Zakon lepo kaze, maksimum je 600cc i 35kw iliti 47ks. Nisi ti to lepo pročitao. Po novom zakonu nema ograničenja u zapremini agregata, već samo u snazi i odnosu snage i mase vozila. Za A2 je baš kao što si rekao - maksimalno 35kw, odnosno maksimalno 0,2kw/kg. Freewind koji je pomenut ima 34.4kw i 644ccm. On se vozi sa A2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što Freewind ima tržišnu vrednost nešto veću od planiranog budžeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creliseth 1 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Barič Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa ovim regulatorima, ako smanjim snagu motora, da li mogu da ga registrujem i da ga vozim sa A2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To kod nas ces tesko uraditi. Ili kupi motor koji ima 35kw i manje , bilo zapravo ili u saobracajnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...