NeshaXX 374 Napisano Septembar 12, 2018 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Postoji veliko interesovanje da iskoristimo svaki lep dan za vožnju po stazi tako da otvaramo prijavljivanje za TD10!! Svi koji već imate naloge na trackday.rs imaćete minut posla da se prijavite a informacija za nove korisnike je da otvaranje naloga traje manje od 5 minuta. Dakle, adresa za prijavljivanje na TD10 je: https://trackday.rs/prijave-za-ucesce-na-track-day-dogadajima/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki xx 3 Napisano Octobar 2, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: sremcica Motocikl: cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Ima slobodnih mesta za zelenu grupu td10?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 2, 2018 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Zoki xx said: Ima slobodnih mesta za zelenu grupu td10?? mislim da je lista cekanja formirana pre jedno 5 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Octobar 2, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, FJCharlie said: mislim da je lista cekanja formirana pre jedno 5 dana. Ima mesta za pre podne mozda covek hoce pre podne da vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Octobar 3, 2018 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Da podsetim, ko želi da vozi u intro grupi u nedelju ima mesta. Kao i ranije prijava i uplata su mogući na licu mesta. Vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drazen101 0 Napisano Octobar 4, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Gsxr1000AL6ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima kao netko tko je prvi puta na vašoj stazi zadovoljan sam i informacijom o intro grupi no pokušao sam se registrirati na trackday.rs no nisam dobio povratni mail tak da se nisam uspio formalno prijaviti za event ocito je negdje zapelo . Koliko je potrebno platiti za intro grupu na licu mjesta? Ako netko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Octobar 4, 2018 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Intro grupa je 2500 din. na licu mesta. Potrebno je da dođeš malo ranije, po mogućstvu oko 12h i da me potražiš u šatoru. Napravićemo prijavu i uplatu na licu mesta. Ja sam Maja, obično sedim za stolom pored table gde kačimo vremena. Lako ćeš me prepoznati po kratkoj crvenkastoj kosi Vidimo se u nedelju. Inače intro grupa je od 13 do 13,30h Pošto prvi put dolaziš pročitaj malo informacije na sajtu trackday.rs o pravilima i ostalo. A svakako će biti kratak brifing pre početka, oko 12,45h u šatoru kod table sa slikom staze. Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drazen101 0 Napisano Octobar 5, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Gsxr1000AL6ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Majo vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Octobar 7, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ... danasnji dan je bio lep, suncan, pun musica ... i svakakvih sranja. Ja se izvinjavam svima posebno organizatorima, ali moram da iznesem kritiku. 1. decko napinje dukati u boxu pun gas, testira kocnice ... super 2. decaci iz plave grupe pa da su iz crvene, ulecu u box brzinom kojom ne bi trebalo ... bravo 3. coveku neki pokrali pare i ostavili novcanik na motoru ... sto im majki ko god da je. 4. covek padne, niko mu ne pomogne ... PITANJE ... šta radimo !!!? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Octobar 7, 2018 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan E jeste, stvarno je danas nekoliko ljudi jurcalo kroz boks. Ja sam trojicu zamolio i opominjao. Znate svi koliko puta smo pričali da se kroz boks vozi max 30km/h. Na trci smo imali kažnjavanje a na TD-ovima je još osetljivije zbog publike. Apelujem na sve učesnike da apsolutno poštuju pravila jer ćemo biti prinuđeni da publiku izmestimo iz boksova na bedem a nesavesne vozače izbacujemo napolje. @Shoone Molim te napiši mi nešto više o tom padu koji je ostao neprimećen (može i na pp ako treba). Video sam samo pad u prvoj krivini a tu su redari reagovali (dobro, "zastavičar" je počeo da maše posle 10ak sekundi umesto odmah ali redari iz boksa su odmah krenuli da pomognu). E da, desilo se džeparenje danas. Stvarno mi je žao, godinama već imamo odličnu atmosferu među vozačima i posetiocima, toliko dobru da mi nije palo na pamet da sakrivam vredne stvari. I ja bih rado "prevaspitao" toga koji se usudio da džepari. Nema nam druge nego da pazimo na lične stvari. Hvala za sugestije da se nešto promeni. I mi, organizacija, volimo kad svi odu zadovoljni kućama. Poradićemo na mogućim rešenjima. Ja sam uživao u vožnji i ćaskanju sa mnogima danas. A sutra sređivanje fotki, rezultata... ima još posla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 7, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ShoneGood said: ... danasnji dan je bio lep, suncan, pun musica ... solo prvi put pored navak-a proveo pola sata kraj malinjaka, rojevi manjih dosadnih insekata (ne znam kako je bilo učesnicima na stazi) su zauzeli subotište, brestač i donji tovarnik, u okolnim naseljima nix..mali doprinos dve fotke : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Octobar 8, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Apelujem da se uvede akreditacija posetilaca, da se uz prijavu navede ko ce biti prisutan od gostiju u boxu i da to bude odredjeni broj posetilaca. Svi ostali mogu da gledaju sa bedema i da se zajebavaju u nekim od kafana ... Znam da se mnogima nece to svideti ali stvorila se prevelika guzva. U popodnevnom delu sam svirao ljudima da se sklone sa izlaznog pravca je sam morao da njih obidjem i da se mimoidjem sa motorom koji je izlazio na stazu. Takodje molim da pravila ponasanja za vozace vaze za sve ... i u boxu i na stazi. ako smo svi jednaki ne ide da je neko jednakiji ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar vr46 10 Napisano Octobar 8, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: bg Motocikl: yamahar6 Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi .....majmuni su majmuni i to je nepopravljivo... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1940 Napisano Octobar 8, 2018 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stižu i slike: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gonza 4 Napisano Octobar 8, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo nesto od mene, bar koliko sam stigao juce da ispratim. Super je atmosfera, nadam se da ce vam se fotke dopasti i da cemo se gledati cesce sledece sezone Ako neko ima zelju da ispostuje mojih 20 a vasih 1.20 ++ minuta oko staze, bilo bi da me potpise kad objavljuje fotke Photo by: Ivan Miladinovic Uzivajte https://drive.google.com/open?id=1whvwMxTKB-h6O6ONHoYaVS34XIsli6om 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Octobar 8, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Gonza said: Drugari, evo nesto od mene, bar koliko sam stigao juce da ispratim. Super je atmosfera, nadam se da ce vam se fotke dopasti i da cemo se gledati cesce sledece sezone Ako neko ima zelju da ispostuje mojih 20 a vasih 1.20 ++ minuta oko staze, bilo bi da me potpise kad objavljuje fotke Photo by: Ivan Miladinovic Uzivajte https://drive.google.com/open?id=1whvwMxTKB-h6O6ONHoYaVS34XIsli6om Brate Ivane svaka cast. Ovo je pravo osvezenje u pristupu pri cemu ne omalovazavam niciji trud i rad samo je drugacije, druge pozicije i sve novo. Nadam se da neces brzo obrisati fajl sada nemam vremena da pregledam sve a potpisacu te ispod svake fotke koju budem negde okacio to je najmanje sto mogu da uradim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Octobar 8, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Gonza said: Drugari, evo nesto od mene, bar koliko sam stigao juce da ispratim. Super je atmosfera, nadam se da ce vam se fotke dopasti i da cemo se gledati cesce sledece sezone Ako neko ima zelju da ispostuje mojih 20 a vasih 1.20 ++ minuta oko staze, bilo bi da me potpise kad objavljuje fotke Photo by: Ivan Miladinovic Uzivajte https://drive.google.com/open?id=1whvwMxTKB-h6O6ONHoYaVS34XIsli6om pogledao par slika ... top top ... potpis garantujemo Ali nemoj neko da je rekao nesto protiv naseg najboljeg fotografa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1940 Napisano Octobar 8, 2018 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Osvežena je OMK tabela: https://trackday.rs/rezultati/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike Ivane. Konacno slike iz drugog ugla. Suv kvalitet. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Cunjevi na ulazu u sikanu su mi opet delovali ni tamo ni ovamo. Pogotovu onaj prvi koji je previse strcao. Slike fantazija, Ivane da li si ti fotkao na krivini kod boksa poslednji stint od 16:40. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 687 Napisano Octobar 8, 2018 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad neko zna da radi svoj posao @Gonza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gonza 4 Napisano Octobar 8, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ARES said: Cunjevi na ulazu u sikanu su mi opet delovali ni tamo ni ovamo. Pogotovu onaj prvi koji je previse strcao. Slike fantazija, Ivane da li si ti fotkao na krivini kod boksa poslednji stint od 16:40. Ne, ja sam otisao posle plave grupe u 16:20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gonza 4 Napisano Octobar 8, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Btw, hvala svima na lepim recima. Drago mi je da vam se svidjaju fotke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ok ali treba malo slikati i posle treceg kruga.Ko ne vozi na grejacima jos uvek greje gume.Najbrzi krugovi se voze u drugom delu,ima vise duela pa su i slike lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Toreador said: Slike su ok ali treba malo slikati i posle treceg kruga.Ko ne vozi na grejacima jos uvek greje gume.Najbrzi krugovi se voze u drugom delu,ima vise duela pa su i slike lepse. Ima nekih koji ne mogu da voze vise od tri kruga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...