srbac 2384 Napisano Septembar 8, 2018 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku da gi vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANKOVIC 1 Napisano Septembar 8, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. Interesantna stvar za te farove.. Hvala vam za svaki savet imam 28 god.I sada mi je doslo do motore da ulazim u to.. A sve vreme se bavim prevozom t.j vozim kamione Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Septembar 8, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bolju, ova mi u tel. pa sam malo zumirao, @Astral izvini sto sam "isekao" 4tx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I meni onaj 3vd ne deluje lose.. verovatno mu ne valja nista od potrosnih delova ali ako ne dimi i lepo radi onda za te pare i nije lose... Gledaj samo diskovi napred da su dobri i da je zadnji amortizer suv. To su 2 nasjkuplje stvari na njemu. I ne sme da trza kada ga vozis u 3.stepenu prenosa lagano na oko 3k rpm. Jos ako oce zamenu za skuter to i nije losa ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Gle sto me isece ko dzipom na slaviji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Septembar 8, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tog sa oglasa par stvari mi se ne svidja Leva dekla, kiselina curila po njoj podigla farbu, verovatno regler prepunjavao accu. pa bacio kljuc, kakva li je instalacija, i na desnoj ima tragova curenja kiseline. Desni fuzaster prelomljen ka napred i nije njegov original (levi jeste), momacki masno ispod dekle kvacila, srafvi nosaca motora razliciti i ventil dekla je masna dosta, mozda to sve ne znaci nista a mozda ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANKOVIC 1 Napisano Septembar 8, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam u dilemi samo zato sto hoce covek zamenu za skuter, ovako moram da cekam prvo prodaju skutera pa onda kupovina.. Moracu uzivo da pogledam sta i kako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 8, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti beži od tog sa oglasa. Ovako uopšte ne deluje kao neki očuvani primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 8, 2018 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Idi i vidi i probaj taj motor :-) možda je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cak i da bude los. Bar ces videti kako se sedi na Tdm-u. Ne moras ga kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Septembar 8, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Što istripovaste čoveka da ne valja motor sa oglasa a niko ga pogledao nije? Nikakva sigurnost ti nije to što ćeš kupiti motor sa foruma i ovde ga prodaje čovek kao i na bilo kom oglasu, niko ne postaje poštenjačina zato što se učlanio na forum. Ako ti se sviđa motor idi pogledaj ga, povedi nekog ko se razume nek ga pregleda, proba pa odluči sam. Samo nemoj očekivati čudo od tako starog motora, uvek je "koliko para, toliko muzike" a ono je smešna cifra za kvalitetan motor. Aj pa nek je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Septembar 8, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Protulsr je napisao: Samo nemoj očekivati čudo od tako starog motora, Moooolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Septembar 8, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas ta, sta ti je kvalitet fotke, zumirana a k'o da nije, mirna ruka stalozenog coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...