yogibear 15959 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ugao 27.marta i Starine Novaka pre par sati. Vozaca motocikla nije bilo na licu mesta... :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 6, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se.da je kolega odvezen samo zbog procedure i kontrole zdravstvenog stanja. Skidaju nas sa motora kao u video igricama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Septembar 6, 2018 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan U bre, motor decka iz kraja... Cek da proverim! Nije, al identican motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10624 Napisano Septembar 6, 2018 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stara Kawa GPZ 600R bem ti zivot... nadam se da je vozac ok bez posledica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 7, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da cu motor unistiti po gradu kad vozim koliko turiram kao znak upozorenja da bi me culi u rizicnijim situacijama, I ujedno lezim na sireni. Sve u kombinaciji sa ablendovanjem I dugim svetlima. Al ocigledno dzaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 7, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, bocca_bastard said: Grozna raskrsnica... mada su obicno svi fini i dobri zbog one brutalne kamere sto hvata sve zivo Ta kamera je malo niže na ćošku Cvijićeve i Z Čelara. Na ovom skretanju sa slike ne treba žuriti jer je ozbiljno opasna zbog tajminga prethodna dva semafora, pa je likovi proleću pod punim gasom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...