Bocciaa 101 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi probam da izvezem 8-cu na poligonu (danas prvi put), još nisam uplatio za polaganje pa malo da vedžbam...ali nema šanse!!! Jeste da sam frešak vozač,ali po gradu za ovih mjesec-dva vozim bez ikakvih problema, provlačim se, pretičem, sve opušteno bez ikakvih neprilika, ali osmica mi je muka..Da li ima veze što je skuter od 220kg, i relativno dugačak (Peugeot Satelis 400)? polaganje je na xmaxu 250. Dajte neke savjete Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Septembar 5, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ne radis dobro. Imas na you tube kako se radi. Ides bez gasa samo popustas kvacilo kada ti zafali brzine i vozis do ivice polja oko onog cunja ili kako se vec zove. Znaci sto vece krugove. Ako polazes za A onda ces voziti motor na brzine min 6oo ccПослато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Samo doziranje gasa i kočnice. Kad jednom uradiš, videćeš koliko je prosto. Najbolje je da ti neko pokaže. Ne smeš suviše sporo, brzina te održava. Grille, na skuteru nema kvačila, mora da dozira gas i kočnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Septembar 5, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro. Ali ako polaze za A onda nece voziti skuter. Ali nije neka filozofija. Mada pokaze tu i instruktor sve lepo. Polagali si iz prve i oni koji nisu nikad pre vozili motor. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da je i meni osmica bila problem. Posle par krugova sam shvatio da je fora bila u putanji. Treba da pravis sto veci luk u sirinu ,a kad prolazis kroz sredinu da budes blizu do cunja. Brzina je isto vazna. Ako ides sporo nemas ravnotezu. Vezbaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 5, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Nece te oboriti zbog osmice ako imas samo jedno spustanje noge na 2 kruga. Uzece ti bod sigurno al ako ostalo sve uradis kako treba, nece te oboriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Pingvin37 je napisao: Nece te oboriti zbog osmice ako imas samo jedno spustanje noge na 2 kruga. Uzece ti bod sigurno al ako ostalo sve uradis kako treba, nece te oboriti. Kod nas, u Srbiji, ne mora da radi osmicu, može da je preskoči i ako nema ostalih negativnih poena, položiće. Mislim da je to pogrešno, jer se tu odslikava vladanje motorom. Ne znam kako je u CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5739 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1413 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Iscimaj instruktora da ti pokaze, to ti je najbolja opcija. Za sta drugo i sluze. Al' u sustini fora ti je u doziranju kocnice i gasa i u pogledu. Ja sam polagao na burgiji 650, i kad sam osmicu radio leva ruka mi je bila konstantno na kocnici a desna na gasu i samo doziras. Pravis sto siri luk, idi do ivica okvira u kome pravis osmicu, sto dalje od centralnih tacki, i kad ulazis u polukrug gledaj krajnje mesto izlaska iz polukruga. Obicno gde gledas tu motor i ide. Nadam se da si me razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U prvu brzinu, gas i kočnica do kraja i sa njom doziraj tj obuzdavaju motor. Najbitniji detalj kod te vežbe je gledanje. Trebaš da gledaš ne ispred sebe nego tamo gde zelis stići, znaci ‘neprirodno’ daleko ispred na putanju gledaš. Jeste strasno malo u početku jer te instinkt ući da gledaš ispred sebe ali moraš naučiti da tu napraviš override jer ne ideš pešaka već voziš motor. Onda ćeš lagano sve više da spustas motor police style dok jednom ne zakačiš pod pa se uplasis. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 5, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Šumadinac je napisao: Kod nas, u Srbiji, ne mora da radi osmicu, može da je preskoči i ako nema ostalih negativnih poena, položiće. Mislim da je to pogrešno, jer se tu odslikava vladanje motorom. Ne znam kako je u CG. Cek izvini, gde pise da moze da preskoci neki test na polaganju? Osmica, dva kocenja i slalom su standarni testovi. Ne mozes preskociti nista. Mozes samo da popijes negativan bod ako failujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ne opterećuj se time sad.... I ako ne savladaš do polaganja (a hoćeš), to je samo jedan negativan bod za spuštanje noge. Koncentriši se na pravila saobraćaja u gradu i pešake koji "iskazuju nameru da stupe na kolovoz". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Momentum je napisao: Cek izvini, gde pise da moze da preskoci neki test na polaganju? Osmica, dva kocenja i slalom su standarni testovi. Ne mozes preskociti nista. Mozes samo da popijes negativan bod ako failujes... Nisi dovoljno obavešten Može, ali popiješ negativne poene. Ako sve ostalo dobro uradiš-prolaziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, WoodyRider je napisao: Ne opterećuj se time sad.... I ako ne savladaš do polaganja (a hoćeš), to je samo jedan negativan bod za spuštanje noge. Koncentriši se na pravila saobraćaja u gradu i pešake koji "iskazuju nameru da stupe na kolovoz". Ni to nije tačno. Promenjen je zakon. Ali je nebitno za njega jer polaže u drugoj državi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze se napravi osmica challengerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Može. Ali na fudbalskom stadionu. Šalim se. Možda i može. Sa Kinroadom su sinovi pravili, verovatno može i sa tvojim, mada je on i teži i duži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ni to nije tačno. Promenjen je zakon. Ali je nebitno za njega jer polaže u drugoj državi.Била је још једна промена закона, па су избацили то да може да се прође, ако пешака не ометамо у преласку.Нова формулација је: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi..vidim da većina govori o širom luku.Ovamo je odredjena putanja široka možda 35-45 cm nisam siguran, ali je baš uska da se protjera motor sa oba točka čitavom dužinom osmice...Praktično nemoguće.Ići ću svaki dan dok ne oporavimПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Zuba87 je napisao: Била је још једна промена закона, па су избацили то да може да се прође, ако пешака не ометамо у преласку. Нова формулација је: Od kada je ovo? I sada mi reci da prosečan vozač može da prati sve promene propisa Trudim se da budem u toku, ali ako si u pravu, pa je promenjeno, više ništa ne čitam, već samo po gasu Proveriću, pa javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ЗОБС 2018. Ма, лудило, једино паметно што су увели, и на сва звона огласили, су укинули, без да нагласе!Иначе, био сам убеђен да то нису мењали, свађао сам се са инструктором вожње око тога и, наравно, изгубио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan samo vezba.....i bice na kraju ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Bocciaa said: hvala ljudi..vidim da većina govori o širom luku.Ovamo je odredjena putanja široka možda 35-45 cm nisam siguran, ali je baš uska da se protjera motor sa oba točka čitavom dužinom osmice...Praktično nemoguće.Ići ću svaki dan dok ne oporavim Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Samo gledanje i gas. Te dve stvari. Motor mora uvek da bude upregnut i da vuce (brzinu smanjujes stiskanjem (zadnje)kocnice a ne popustanjem gasa), cim pustis gas i nestane vuca - pada motor na tu stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Savan said: U prvu brzinu, gas i kočnica do kraja i sa njom doziraj tj obuzdavaju motor. Nisam razumeo,a verujem da nije ni on? Decko je vozio skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Šumadinac neka ti kaže @jasminko VIR kako prolaze kandidati koji ne poštuju član 23 zakona (babe koje "iskazuju nameru da stupe na kolovoz") To je crveni karton! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Šumadinac je napisao: Od kada je ovo? I sada mi reci da prosečan vozač može da prati sve promene propisa Trudim se da budem u toku, ali ako si u pravu, pa je promenjeno, više ništa ne čitam, već samo po gasu Proveriću, pa javljam. Proverio sam. Neujednačena je praksa. U nekim gradovima pišu kaznu za nepropuštanje pešaka i kadapešak ima nameru, ili zakorači na pešački, dok u drugim se ne piše, ukoliko vozač ne ometa normalno kretanje pešaka. I jedni i drugi se pozivaju na isti zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5739 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1413 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Mene prosle godine hteli da obore zbog pesaka. Krenuo u polukruzno na raskrsnici, gledao ima li kola, i posto sam snimio da nema dok sam vozio ja krene u raskrsnicu. Kako sam usao iza mene pesak odma' na pesacki. I to mi kao bila ogromna greska, jer kao nisam pretpostavio da on ima nameru da krene preko pesackog. Al' to bila jedina greska pa kao polozio sam. Slepci. Sad ako je pesaku crveno a tebi zeleno, i ako on krene na pesacki moras da stanes, ako ga udaris ti kao vozac si 100% kriv iako je crveno za pesake. Sprdaju se sa zakonima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...