simic72 2 Napisano Septembar 4, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem enduro motor,KLE,KLR,Transalpa ..., u ok stanju do 1000-1200 evra. Ponude ovde,PP ili 0607272545 Sima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum Mislim da ces tesko naci navedene motore u OK stanju za te pare, nisam siguran za KLR jedino. Transalpa sigurno ne, za KLE mozda nesto i pronadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simic72 2 Napisano Septembar 4, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan KLE bi mi najvise i odgovarao,vec sam ga imao pa ga dosta i poznajem a imam i delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ima posebna tema za KLE na forumu mozes je i prelistati malo i raspitati se medju clanovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simic72 2 Napisano Septembar 4, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Procitao vec,hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zimus,negde u februaru/martu je na oglasima bilo nekoliko Yamahi XT600e i Kawasakia KLR650C za nekih 1300-1400e. Svi su na slikama izgledali ok,sa fabričkom bojom i većinu su prodavali vlasnici,mnogi bili i registrovani. Kawasaki KLE ne bih (barem ja) uzimao starijeg od 96/97g,a takve nhe možeš naći ispod 1500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simic72 2 Napisano Septembar 5, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Tad je bilo a sad bas i nema nekih primeraka.Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...