NeshaXX 285 Napisano Avgust 31, 2018 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se sastaju učesnici i ljubitelji našeg trkanja, pa eto prilike da nagađamo ko će gde završiti u nedelju 2.septembra. Naravno, svim učesnicima želim da završe trku prolaskom kroz cilj sad se samo pitamo ko prvi, drugi, treći pa tako u svakoj klasi. Evo ja prvi da kažem: 1000 Pro 1. Majstori, majstori (jer će jedini da 'oprave ako nešto crkne ) 2. Deda i unuci (jer deda zna a unuci mogu ) 3. Dream Team (jer mnogo dobro zvuči) 1000 Rookie 1. 3 konjske snage 2. Slip 'n' Grip 3. Svi za Nis 600 Pro 1. Prinčevi 2. Ares 3. MFC 600 Rookie 1. Vidre 2. GMO bike Pobednik neće dobiti nagradu ali ima pravo cele godine da počinje svoja izlaganja sa: "Jel sam vam ja rek'o ...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 31, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi ne ide to 2. mesto nikako .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su kvote 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Septembar 1, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nešto mnogo menjaju nazive ekipa. Za sad ovako: 100 pro 1. Burnout racing. (Jer Mrsi moze vec zmureci da odvoza krug) 2. Dijamant. 3. Deda i unuci. 1000 rookie 1. Slip 'n grip (jer im je lep logo) 2. Tri ks 3. Svi za Niš 600 pro 1. Ares (jer gleda svaku trku wsbk) 2. Prinčevi 3. Vidre 600 rookie 1. Yamasa.... (ako se dvlns ne uspava) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Septembar 1, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ako se uspavam nije frka treba samo nekako da budemo prvi u ostroj konkurenciji od jedne prijavljene ekipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...