johann 852 Napisano Maj 4, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo u jednom broju "autobild" magazina clanak pod nazivom "koji auto najvise trosi ?" Cayenne je bio na prvom mestu 60 LITARA NA 100 KILOMETARA !!! :o :o :o :o Ostali su bili male bebe za njega.......... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo u jednom broju "autobild" magazina clanak pod nazivom "koji auto najvise trosi ?" Cayenne je bio na prvom mestu 60 LITARA NA 100 KILOMETARA !!! :o :o :o :o Ostali su bili male bebe za njega.......... : Ko ima para da kupi Cayenne, mislim da ce mu se naci neki dinar i za benzin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Negde procitah da taj matori iz VW-a poseduje i vozi Ducati 1098... "...Piech je takođe priznao da nikada nije prežalio neuspeh pri kupovini Ducatja, kog im je 1985. preotela Cagiva, ponajviše zbog toga jer je on sam obožavalac poznate italijanske fabrike tako da on lično, u svojoj 71 godini, vozi najnoviji Ducati 1098..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Razumljivo, ljudi postanu senilni u poznim godinama. Nije nista cudno samo ne treba na to javnu ukazivati. Iz postovanja prema starijim osobama. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sine, kako se zvase onaj Nemac sto mi pretura stvari na tavanu ? Alchajmer, deda, Alchajmer.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma mogu oni da prave i helikoptere...ali dok se probiju... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Neka hvala.....radije cu da vozim bilo koji motor nego da je VW....osim ako nema motor od stare bube, predvidjen za oko milion kilometara pa cu i da ga pazarim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan E TO SAM CEKAO!!! Odmah ima da narucim jedan, pa nek ide zivot. Bilo u jednom broju "autobild" magazina clanak pod nazivom "koji auto najvise trosi ?" Cayenne je bio na prvom mestu 60 LITARA NA 100 KILOMETARA !!! :o :o :o :o Ostali su bili male bebe za njega.......... : Mislim da je to trenutna potrosnja, a ne prosecna. Bilo koji jaci benzinac sa bord kompjuterom ce ti pokazati 40-50 l/100km kad stisnes gas "do koske". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 197 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan To je potrosnja pri konst max brzini, valjda oko 200 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Maj 5, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je potrosnja pri konst max brzini, valjda oko 200 km/h. Mala ispravka , maksimalna brzina je elektronski ogranicena na 250 km/h. Test je radjen pri konstantno punom gasu na pisti, a rezervoar Cayenna je 80 litara sto znaci ako cepas od NS-a do BG-a da ces jedva stici nazad u NS sa punim rezervoarom ! Cena sitnica 80 lit x 100 dinara = 8000 dinara ili skoro 100 eura ! NS-BG-NS Ludilo ko to jos placa strasno ! Ja sa mojom alfom 156 1.9 JTD odem i vratim se za 1000 din ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan E, ako mu je maksimalna brzina 200 km/h, onda je to frižider na točkovima... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite onaj ruzni znak volkswagena na rezervoaru nekog endura ili tako nesto... fuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam neku TDI verziju, npr. 1.2 TDI kao sto su Holandjani stavili u ono njihovo sokocalo. Pa milina bozija... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaju indijci već nekoliko godina, ako ne i preko 10, motor sa dizel agregatom, tako da ne znam šta je tu čudno... Jedini problem su vibracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaju indijci već nekoliko godina, ako ne i preko 10, motor sa dizel agregatom, tako da ne znam šta je tu čudno... Jedini problem su vibracije... I tezina je problem, dizel motori su znatno tezi od benzinskih . Ne znam samo sta imate toliko protiv VW-a :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaju indijci već nekoliko godina, ako ne i preko 10, motor sa dizel agregatom, tako da ne znam šta je tu čudno... Jedini problem su vibracije... I tezina je problem, dizel motori su znatno tezi od benzinskih . Ne znam samo sta imate toliko protiv VW-a :-[ Bila je problem. Ameri9kanci preradjuju KAWASAKI KLR 650 u dizel verijantu, za njihovu vojsku odn. marince. inače oko 25 ks obrtni na 1200 obrtaja je vrhunski i top speed od 12o km/h., a sve to u ispod 110 kg. Ne zaboravite da većina skutera od 50 ccm ima oko 90 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mu lepo stoji znak Zamislite onaj ruzni znak volkswagena na rezervoaru nekog endura ili tako nesto... fuj ipak nije odvratno :) Prelep je majke mi Je l to postoji? koja je oznaka? kolko kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 15, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mi kao da se neko igrao u Photoshopu sa par Japanaca i Italijana i onda dobio ovog Frankenshtajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l to postoji? koja je oznaka? kolko kubika? Postoji, to je Aprilia Shiver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas da je Shiver, i nije... Istina, lice dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7232 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Enfild vec godinama pravi dizel motore. Porche je, koliko znam, u vlasnistvu VW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je po nama (nesa i gale) mesavina kawe z750 (far), dukatija (cevast ram).. neshitza i gale.. ngb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Enfild vec godinama pravi dizel motore. Porche je, koliko znam, u vlasnistvu VW. Kolko ja znam obrnuto je Porsche je najveci akcionar VW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Enfild vec godinama pravi dizel motore. Porche je, koliko znam, u vlasnistvu VW. Kolko ja znam obrnuto je Porsche je najveci akcionar VW I ja mislim da je tako, skoro je bila frka kada je porsche hteo da otpusti veliki broj radnika iz VW, kao tehnoloski visak, pa ispao belaj nevidjen. Ali, kako okrenes, isti ti je to djavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...