DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Drugu ukraden motor u Novom Sadu. Motor je Apollo RX250. Cim stignem postavljam slike. Motor je zuto-crne boje, NS table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan http://dodaj.rs/image/img-a5d1eebbe10275125a7600b4f9ac09d5-v.fIxcM http://dodaj.rs/image/img-765293542a4ddf0378eccf226ac374e9-v.fIIaI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nesto vise informacija.... U kom delu grada je ukraden? Kada je ukraden? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je ukraden iz garaze. Kod glavne autobuske stanice, ulica Pariske Komune. Toliko znam za sad, cim saznam jos nesto, postavicu ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Mitlar je napisao: Hvala, ne znam kako preko telefona da postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postavite ovo na FB! Na grupu Uzivo sa Ns ulica i ostale grupe koje imaju mnogo pretilaca. Ovaj motor je redak, neverovatno mi je da ga je neko tipovao i ukrao za delove... Srecna potraga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Postavio na fbПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, abarth_maniac je napisao: Ovaj motor je redak, neverovatno mi je da ga je neko tipovao i ukrao za delove... bas mislim suprotno. ima tih RX250 na ulici dosta...a od kako je sprint izgoreo kontam da je sve teze doci do delova. ja bih zato bas pre rekao da ga je neko na zalost tipovao za kobasice... podelih na FB, nadam se da ce biti nadjen, sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Tako je kao što kaže kolega, nadam se da će biti brzo nađen pre nego ode u kobasice.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6287 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako iz garaze, kakva je garaza? Spoljna ili u dvoristu sa kapijom il bez. Zakupljena ili deljena garaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci! Spoljna privatna garaza, izdvojena od zgrade, nema nikakvu ogradu i sl. Obili vrata i pokupili sta su nasli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Da nema kakvih kamera u okoliniПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Nista od kamera, nema u blizini nista, samo zgrade... Dosta je to uvuceno, a i slabo osvetljeno. Nadamo se da ce policija uspeti nesto da uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se, razglasio sam na fb.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Hm zanimljivo kako se neki brinu da se motor ne nađe https://m.facebook.com/groups/1670992916249000?view=permalink&id=2235350866479866 Na kraju će se i lopovi javiti, ako već nisu Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis da brinu da se ne nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta dvojica na fb komentarišu kako kradu panduri i da je već u kobasicama, pa rekao bih da im nije stalo da ga nađu. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Mhm, sad sam video komentare. Sve je moguce kod nas izgleda, nista me ne bi iznenadilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, motor je nadjen! Za sad ne znam, ni ko ga je nasao, ni gde, ni ko je uzeo. Cim dobijem informacije, postavljam ovde! Hvala svima na pomoci! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, usrali se lopovi kad su videli koliko motorista ga traži Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ma privescemo ih pravdi samo da ih nahvatamo Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Mitlar je napisao: Поред твоје среће коју делимо, нас би још усрећило кад би полиција успешно привела лопове а судство одрезало примерену казну а установе за извршење санкције извеле добру рехабилитацију. И можда да нова Африка буде на попусту 95%.. Nada umire poslednja , e sad koliko je to realno na ovim prostorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nadjen bukvalno 200m dalje od mesta gde je ukraden, sreca da lopov nije previse bistar, pa ga ostavio u svom dvoristu na otvorenom. Kolega bajker ga video u prolazu. Bio je krenuo da ga rastura u delove, ali sreca samo je prednju masku i retrovizore skinuo. Sve u svemu dobro se zavrsilo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga propustite kroz šake što bi se reklo Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 28, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, kakav kretenizam. Je*ote koliko neko moze biti glup, ja se ne mogu nacuditi. Odvuce motor 200m dalje i pocne tamo da ga rastura... Ne zna ni da ukrade ko posten svet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...