Boban EN 562 Napisano Avgust 24, 2018 Pažljivo prati, 643 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem enduro jaknu Engleskog brenda Buffao. Jakna je kombinacija brušene kože i platna. Vodonepropusna. Ima zimski uložak i sve protektore. Dovoljno luftera sa prednje i sa zadnje strane. Pozadi džep za rukavice. Jakna je efektivno korištena jednu sezonu od tad stoji u ormaru. Jednom je oprana i tada je brušena koža malo izgubila na boji pa izgleda kao da je sivkasta. Inače je u odličnom stanju nema iscepanih delova. Svi zipovi rade. Ja sam visok 192 i težak 92,3 meni je ok. Cena 50€. Telefon 0643333447 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Avgust 24, 2018 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 562 Napisano Avgust 24, 2018 Pažljivo prati, 643 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ups izvinjavam se evo ubacujem u oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 562 Napisano Avgust 29, 2018 Pažljivo prati, 643 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato može katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...