Brale 52 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve, ja sam Marko, živim u Mladenovcu. Za manje upućene Beograd se nalazi severno od nas, nekih 50km. Nemam motor, tek polažem. Deluje zanimljivo, čak i uz stajanje na svaki stop. Generalno me zanimaju naked mašine za sada, ali videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i samo polako u pocetku dok "ne legne" sto kazu nasi stari. Nece nikud on pobeci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Zelja je ono sto polako predje u stvarnost i ja sam imao zelju i nisam odustajao od nje. Sto bi rekli kod nas: "Nisam se okanio dok nisam..." Sve najbolje, i puno predjenih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! Interesujem se polako za opremu i mašine pa kada dodje vreme biću spremniji nego što sam bio, mada se nadam da ću sledeću sezonu provesti, u proseku, na manje točkova. Definitivno je ovaj forum, kod nas na tržištu, broj 1 zborno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...