avocadomkd 0 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Macedonia, Kumanovo Motocikl: Aprilia Pegaso Strada '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Makedonije Vlasnik sam pegasa 2006 godiste, imam pitanje, stalno puca iz izduve ( fabricki nisu menjani). Mislim da u opcije je nastelovan za vise goriva ( bogata smesa ) i zna da mi potrosi pola rezervara goriva na 100km pri normalnoj voznji na autoputu. Ako neko ima pegasa ako moze da mi kaze kako su njegove opcije pa da probam da resim problem. Hvala unapred izvinite na pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 299 Napisano Maj 21, 2019 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Tipkom mode na lijevom kormanu Udji u dijagnostiku motora ukucaj service kode: 25973 prati uputstva (okreni ključ...itd) Odaberi CO adjustment Podesi na nulu pa probaj... Inače vrijednosti CO adjustment se kreću od -20 do +20; pa probaj. Ako se ne popravi onda štelovanje ventila koje je redovno na 40tkm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avocadomkd 0 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Macedonia, Kumanovo Motocikl: Aprilia Pegaso Strada '06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Limeni67 je napisao: Tipkom mode na lijevom kormanu Udji u dijagnostiku motora ukucaj service kode: 25973 prati uputstva (okreni ključ...itd) Odaberi CO adjustment Podesi na nulu pa probaj... Inače vrijednosti CO adjustment se kreću od -20 do +20; pa probaj. Ako se ne popravi onda štelovanje ventila koje je redovno na 40tkm Hvala na odgovoru, probacu da namestim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...