Petar0044 3 Napisano Avgust 7, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz svimaa Sta je sve potrebno da bi ovo izveo,I sta bi dobio sa time? Koliko ja kontam on ne odgovara direktno na stublinu od apn vec treba neka guma,gde se to moze nabaviti,ili se moze napraviti? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 7, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dellorto karburatora ima raznih i za dvotaktne i za četvorotaktne motore, a i sa različitim prihvatima za cilindar. Takođe treba i da bude odgovarajući po prečniku difuzora i za tu kubikažu. Pretpostavljam da si ti mislio na Dellorto od ATX -a . Tu ti uglavnom treba dobar majstor sa strpljenjem da ti napravi odgovarajuću flanšu za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto bombardujem temu kad smo kod istog jel zna neko adekvatnu zamjenu za dellorto sha 14 da se stavi koji god drugi sa mogucnostu stelovanja, ne veci sha 15 16 nego bas drugi tip ? za tomosa isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Avgust 8, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PHVA 14. On se ugradjuje na skutere, mahom Piaggio i ima ga u verziji sa električnim i mehaničkim sauhom. Moraćeš da se zabaviš da mu napraviš kvalitetnu vezu sa motorom....pod uslovom da može uopšte da stane na mesto SHA, koji i sam po sebi ulazi i izlazi "na tesno". Posebno kod Automatika. Karburator mu dodje uvek prvi "osimnjičeni" za probleme u radu, ali vrlo često nije krivac. Problem može da bude drugde. Paljenje, auspuh, zadihtovanost, kompresija, opšte stanje motora...karburator je samo jedan od saigrača u timu a SHA iako nije savršen prilično dobro funkcioniše. Mislim na original (koji nije jeftin), ne na kopije sa kojima ponekad ima problema. p.s. Običan Bing sa diznom koja se šteluje (ima je u prodaji kao poseban deo) ako je u pristojnom stanju, mislim na telo naročito prostor gde se kreće šiber i lončić gde je plovak...može da bude sasvim pristojno rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sha je dostupan tomos je fun sport r , a5 masina tj a35 , sve nabudzeno samo ostalo pitanje karburatora sa stelovanjem, pa vidjeh temu u aktivnostima i uletjeh covjeku kao padobranac jos jednom se izvinjavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam "koleno" za stublinu,sutra treba stici,ostao je jos samo karb,mislim da cu uzeti sha 12-14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Skuteri-Oprema-i-delovi/karburator-dellorto-phbn-12-64221041-oglas.htm#mhs0-1533823377361 da li odgovara ovaj na apn? Video sam na jutjubu da ljudi stavljaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Avgust 9, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi mogao da radi, ali ćeš morati da rešiš par stvari. Prvo, može li da stane? Drugo, treba naći gumeno crevo kojim bi se povezao na postojeću prirubnicu. Treće, trebaće ti sajla i neka komanda za sauh. Četvrto, potrebno je rešiti i kućište i filter vazduha.....i ...ovaj priključak za crevo što bočno izlazi je u stvari ulaz za ulje iz mešača. Pošto to Tomos nema (neki imaju, ali to ovde nije bitno) to mora da se zatvori da tuda ne bi ulazio vazduh koji mu uopšte nije potreban. Tačnije može da bude prilično opasan po motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,na strpljenju,ipakk nista od tog karburatora,nasao sam ovaj video kod dosta ljudi kazu da moze stati ispod,inace nasao sam prirubnicu da bude ispod treba stici sutra,ovaj karburator verovatno uzimam,da li je to pametno I sta ce mi jos trebati da ga stavim,kazu da ne treba nova sajla da li je ti istina? Ili treba nova?https://m.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Tomos-Oprema-i-delovi/Dellorto-SHA-14-12-64113942-oglas.htm#mhs0-1533857515939 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...