Bucko_RGMC 0 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Hornet 900 02 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Dragan Iz Nisa, 24 god. Trenutno vozim Hornet 900 02. A prethodni su bili Bandit 600 04 I GS500 01. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2644 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, komšija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Alibaba50 je napisao: Pozdrav svim forumasima ja sam izgleda novi jedino ako nisam pogrijesio post ako jesam oprostite neka administrator uredi.Zovem se Zeljko Ramjak zivim u Austriji vozim motore od svoje 15 godine i puno sam ih promijenio sad vozim Burgmana 400, 2012 godiste. Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa SRB 0 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nov na forumu iz BG TDM 900 2004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Septembar 1, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan ....nek su nam se pridruzili ... dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vec rece gore, kad je vec ekipica tu. Dobrodoslica svima i Jelena sa srecom da ostvaris svoju nakanu i puno predjenih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Jelena, lep izbor. Divota, kad neko zna šta hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan ...jos san ...a nadam se da bude dobar odabir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan biće, ne odustaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Septembar 3, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/8/2018 at 9:59 AM, Jelena1 said: Da, razmisljala sam izmedju Iron 883 i Sportster 48 ali mi je 48 u svakom pogledu bolji interesantniji i lepsi... sa pro i kontra sam vise mislila, s tim da nemam iskustva, mozda neko ima ucestale kvarove ili drugih problema Moj glas ide za 48-icu. Elegantniji je (za elegantnu damu), ali veći je motor, samim tim i skuplji, skuplja registracija i sl. O HD ne znam mnogo, znam da su popravili kvalitet enormno u poslednjih par god. Tako da ne možeš da pogrešiš. I 883 i 1200 postoje dugo na tržištu. O eventualni tehničkim detaljima, slabostima neka ti odgovore stručniji, kompetentniji forumaši koji se u to razumeju. Ja samo, odlično, znam da ti mnoogooo dooobroo stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Septembar 3, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Da,da ako budem kupovala bice sigurno 48... ...jelda...kao pravljen za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17330 Napisano Avgust 20, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Jelena... i batali te Amerikanske sklopocije, uzmi ti lepo jednog pravog, cistokrvnog Japanca i da te Bog vidi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Kupila drugar....i vec od maja vozim...ne opisiv osecaj.... nisam pogresila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17330 Napisano Avgust 21, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Jelena1 je napisao: Kupila drugar....i vec od maja vozim...ne opisiv osecaj.... nisam pogresila Podeli sa nama ovde sta si kupila i kakva su ti iskustva do sada... i slike obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Bas onaj koji sam poslala slike....pogledaj u predhodnim razgovorima pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17330 Napisano Avgust 21, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Jelena1 je napisao: Bas onaj koji sam poslala slike....pogledaj u predhodnim razgovorima pozdrav Bravo, vazno je da si ti zadovoljna... Pozdrav i Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...