sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 1, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem što jeftiniji laptop ili desktop-oko 50e, karakteristike nebitne, trajnost uređaja najbitnija. Uslov da radi u današnjim uslovima na netu, na 0641352299, noci sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 1, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan za 50e tesko bilo sta da ces naci u laptop formi, a da radi posao na netu. dekodiranje obicnog youtube videa udavi svaki laptop procesor stariji od 15 godina, a u tu kategoriju spadaju masine cenovnog ranga koji tebi odgovara. jos kad uzmes u obzir da obican youtube tab u browseru pojede 0.5 GB rama u najboljem slucaju, pitanje je kako bi uopste taj laptop radio... Za 100e je vec mnogo veci izbor, ali cini mi se po tonu tvog posta da je to vec previse novaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ni desktop za 50e,na you tubu ne moze da pokrene video HD(720p) a da ne "secka". Za 100e moze fin desktop za te potrebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan matori desktop PC koji bih prodavao. Kupljen je možda pre 10 god, ali radi pristojno i sada. Ima Intel E2160, 2GB DDR2 RAM-a, ATI Radeon 5450 DDR3 grafiku sa 1GB memorije, HDD od 250GB, LC Power napajanje od 600W ako se dobro sećam i neka Gigabyte matična ploča. U principu, kolege su već rekle da je sve to sada jako kilavo, ali ako je tih 50€ maksimum, uz realna očekivanja bi ovo možda moglo da ti završava posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1828 Napisano Avgust 2, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I ovo oko trajnosti uređaja ne razumem baš kako misliš? Ko može da ti garantuje trajnost uređaja starog 10+ godina? Konkretno, lično sam u posedu dva lap-top a i jednog netbuka starih od 8-11 godina, i kad bi ti sada prodao jednog od njih, kakvu garanciju bi mogao da ti dam? Može da se desi da kod tebe radi još celu deceniju, a može i da crkne narednog dana jbg. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4454 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati cesto, 3566 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj ‚‚HP" na Kupujem Prodajem ima desktop i za 50 e. Ovako nesto. -bez DVD-a. . . . . . . . . . . . . . . .48,00 e-sa DVD-om. . . . . . . . . . . . . . . 50.00 e==================================Na prodaju brend racunari, vrhunska serija, HP 8000 Elite sff (lezeca kucista) sa legendarnim c2duo procesorom E8400 u potpuno ispravnom stanju, testirani i bez mana. ****************************************-Intel core 2 duo E8400 na 3.0 GHz-4 GB ddr3 memorije-250 GB S-ata II, besprekoran (100% health)-Intel GMA 4500 shared grafike-bez optike-DVD-a (sa optikom +2 eura)-PCI-E slot lobodan (low profile)-8 x USB-VGA, LAN-DP izlaz (video izlaz visoke rezolucije)-originalno HP napajanje*******************************Radna test garancija ispravnosti 7 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...