Boban EN 547 Napisano Jul 30, 2018 (promenjeno) Pažljivo prati, 628 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kappa nosac kofera i plocu za Hondu Hornet 900. Nosac je tipski bas za ovaj motocikl na prvoj fotki se vidi kako izgleda na motoru. Cena 80€ komplet ne secam se koliko inace kosta pa ako neko ima neku precizniju nek javi. Mene je sluzio na dve voznje. Nema nikakvih vibracija i nuspojava Promenio Jul 30, 2018 član Boban EN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 2, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Komplet u Motolandu košta tačno 82 eura. ( 011-2182-555 ) (6900 din je nosač , 3900 je ploča = 9800 din) Ja imam nekih ploča nikad stavljenih na motor. Pogledaću kad dođem kući da li će neka odgovarati za taj nosač pa možda prođem jeftinije. Pošto bi ti prodao samo nosač bez ploče ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 547 Napisano Avgust 2, 2018 Pažljivo prati, 628 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 547 Napisano Avgust 4, 2018 Pažljivo prati, 628 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, može lock. Neka ga kolega Jasminko u zdravlju koristi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...