djtina 1 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda neko ima informaciju o tome da li postoje agencije (prevoznici) koji rade usluge prevoza maxi skutera (relacija bg-novi sad) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Aks, bex i.t.d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aks i bex da u teoriji, ako bi da ti skut ostane čitav onda zaobilazi u širokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan AKS prevozi,BEX ne,prevozio ranije sada vise ne,do 50cc je 6000,za vecu kubikazu 9000, nebitna relacija na teritoriji Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 23, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan savet,dobronameran zaobidji slanje kurirskom prosle godine sam imao na prodaju traktor-kosilicu i bilo je u opticaju prodaja,ali da posaljem kurirskom,pa sam zvao i raspitivao se.... samo Aks preuzima + samo ponedeljkom kupe "gabarite" + nema nikakve garancije sta ce biti sa predmetom do njihovog magacina najblizeg mestu gde se vozi + neko bi trebao da ide da pokupi "gabarit"u njihov najblizi magacin,cena oko 4500din. ali sve jako konfuzno,moze,nemoze,tek kad kurir vidi i proceni itd.... odustao sam i resio na treci nacin. i jos jedno, jako tesko je da se naveze maxi skuter u kombi,bez adekvatnog navoza. prosle zime sam svojim kombijem,selio svoj maxi skuter u selo i nazad i bas sam se namucio. jer treba siroka,cvrsta i najmanje 3 metra dugacka daska po kojoj ces da ga navezes u kombi zbog ugla,tj visine kombija. Sebi sam to morao i pazio sam ,zamisli kako ce kurir to da obavi,motor oko 200kg a on sam nema sanse.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je jeftinije da, ako je ispravan, sedneš, odvezeš, pa se busom vratiš... Ili nađeš nekoga sa kombijem da ti preveze ako nije ispravan. Tipa sednete vas dvojica i prevezete. Meni je skoro ( na povratku s puta ) pukla guma, došao drug po mene, utovarili u pikapa i dovezli od Šapca...Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9832 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1028 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde na netu iskustvo slanja skutera kurirskom službom iz SU za NS ako se ne varam. Ko to pročita brzo traži alternativno rešenje.Sent from maj el dži ge-2 manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavajte slanje skupljih i lomljivih paketa kurirskim službama, svašta se dešava u njima. Imao sam prilike da vidim i čujem što šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusanrelic 0 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco People Prijavi odgovor kao problematičan Ivan prevozi motore profesionalno 064 4806756 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene preporuka za Ivana. Pedantan i pažljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djtina 1 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima i odgovorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...