nedokazani 446 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Lično opažanje, ništa drugo.Čini mi se da su vozači malo tolerantniji prema nama na 2 točka (u smislu da im ne smeta to što neko vozi motor a ne auto). Takođe, siguran sam da su svi vozači (svih vozila), u proseku manje savesni i svesni ozbiljnosti učestvovanja u saobraćaju nego u vremenima kada nije svako vozio.Da postoji mogućnost, neko čudo, šta god, da mesec dana svi voze dvotočkaše, siguran sam da bi to imalo pozitivan učinak na saobraćaj za naredne decenije.Eto, napisah bez preke potrebe, ali sa jakim uverenjem. Sent from my SM-J320F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Par stvari koje motociklisti (pod uslovom da nisu baš potpuno ludi) ne rade a vozači automobila rade:- ne zaustavljaju na pola poprečne trake prilikom uključenja u saobraćajnicu sa prvenstvom prolaza- ne staju na sred ulice da popričaju sa prijateljem, stanu sa strane- ne misle da ABS čini čuda i da u svakom momentu mogu ukočiti u mestu....Spisak je poduži, dopunite ga slobodno, ili zamisliteSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi nikad nije dosadno!?.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @nedokazani ima razlike u kulturi u odnosu na ranije godine u Beogradu,ne znam kako je u drugim gradovima. Nije ni u BG bas sjajno ,ali ima napretka.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Jun 8, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan On 21.7.2018. at 11:52, milos-v je napisao: ima razlike u kulturi u odnosu na ranije godine u Beogradu,ne znam kako je u drugim gradovima.. Kolega, slazem se za Bg sve vise ljudi koji se pomere, ostave mesta, sklope retrovizor kad nece da prodje korman izmedju dva auta.. NS bar po mom iskustvu slabo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, pa da mu polomis retrovizor. Ne znam, desavalo se i meni da pomislim isto, a onda u narednih dva sata me trojica iseku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 8, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan I medju nama ima puno nekulturnih vozaca sa par grama mozga. Juce vozim auto putem ka gazeli,nije guzva,sve ide ali su trake pune. Srednja ide 60ak a ja vozim automobil lemom trakom u koloni 80km/h. Kolega bajker u bermudama i majici kratkih rukava prolazi izmedju nas sa 120. Znate kad sam ga video? Kad je prosao pored mene sa desne strane! Uzmite se u pamet,ne radite to. Ne gledaju svi u svakom trenutku u desni retrovizor. Da sam samo malo otisao u desno u svojoj traci,doslo bi do tragedije. Da sam mogao da ga stignem,sigurno bi dobio batina. To nije provlacenje kroz saobracaj koji je u zastoju,to cesto radim i ja. Ovo je obilazenje sa desne strane bez grama mozga u glavi. Nenosenje opreme je posebna tema. Svi koji vozite bez opreme i rukavica,stavite šake na asfalt i vucite po njemu. Javite nam da li je prijatno. 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 8, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, zemunac72 je napisao: Svi koji vozite bez opreme i rukavica,stavite šake na asfalt i vucite po njemu. Javite nam da li je prijatno. rende. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 8, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Po manjim mestima užas, kako od automobila tako i od biciklista, a poseban slučaj gastarbajteri na motorima (rende, bermude, rey banke umesto kacige). Još ako pogodiš pijačni dan, eto zabaveSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Jun 8, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan I medju nama ima puno nekulturnih vozaca sa par grama mozga. Juce vozim auto putem ka gazeli,nije guzva,sve ide ali su trake pune. Srednja ide 60ak a ja vozim automobil lemom trakom u koloni 80km/h. Kolega bajker u bermudama i majici kratkih rukava prolazi izmedju nas sa 120. Znate kad sam ga video? Kad je prosao pored mene sa desne strane! Uzmite se u pamet,ne radite to. Ne gledaju svi u svakom trenutku u desni retrovizor. Da sam samo malo otisao u desno u svojoj traci,doslo bi do tragedije. Da sam mogao da ga stignem,sigurno bi dobio batina. To nije provlacenje kroz saobracaj koji je u zastoju,to cesto radim i ja. Ovo je obilazenje sa desne strane bez grama mozga u glavi. Nenosenje opreme je posebna tema. Svi koji vozite bez opreme i rukavica,stavite šake na asfalt i vucite po njemu. Javite nam da li je prijatno.Mene pre neki dan na Nbg presece neki na skuteru, bio sam u krajnjoj desnoj, tek krenuo sa semafora i obilazi me lik sa desne strane nekih 50/60 na sat, naravno samo kaciga na glavi. Malo je falilo zbog kolotraga da se pomerim na desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki V-Strom DL1000A Prijavi odgovor kao problematičan Kad' sam 'ozbiljnije' poceo da vozim motor, doziveo sam neki tip otkrovljenja koliko ljudi mogu da budu tupavi i bahati. Na primer, danas se istakla ova situacija: krenuo sam u preticanje (po jedna traka u oba smera) i lik kog preticem prelazi vecim delom u levu traku; da izbegne rupu, pretpostavljam. Ja pomalo panicno usporavam i vracam se u desnu traku dok on nastavlja da vozi levom trakom premda je procenio da je asfalt u levoj traci bolji?! I vozio je tako nekako...ni u levoj ni u desnoj traci dok nije naislo vozilo iz suprotnog smera pa se vratio. I tako sam ja pratio njegov tempo da ga ne bih preticao desnom trakom. I zamisljao kako mu razlupavam auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 8.6.2019. at 7:40, zemunac72 je napisao: Svi koji vozite bez opreme i rukavica,stavite šake na asfalt i vucite po njemu. Javite nam da li je prijatno. Možda planiraju da se dočekaju na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ga strucnjak danas u Jurija G dize skuterce vise puta na zadnjak, pa onda da obrne krug da ga opet vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema dete 'de da vežba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Od momenta kada sam poceo da vozim motor definitivno vise pazim na druge ucesnike i vidim neke situacije koje ovako nije moguce videti, ali koliko debila ima ovo je neverovatno. Pre neki dan iskljucenje iz kruznog na NBG i lik sa KTM-om u majici i sorcu, samo kaciga na glavi, obilazi sa leve strane i pravo ispred auta sece da se iskljuci, sva sreca pa je bio brzi inace bi bilo vozanje na haubi. Nije se ni okrenuo na sviranje, samo je dodao gas, kao lupa ga adrenalin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 21, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da bi sasvim vrsilo posao da jednom godisnje svi - i pesaci! i vozaci bilo cega - moraju da odgledaju dva sata saobracajki, onih gde creva idu na jednu, mozak na drugu, a noge na trecu stranu. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to pustao na obuci za bilo koju kategoriju. A za A kategoriju bi pustao i saobracajke sa opremom i bez. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...