jaxon86 7 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Vec dva puta sam uspeo sam da ga popravim ali mislim da mu vise spasa nema..Ako neko ima regler za mog ljubimca moze mi se javiti na 064 422 78 18 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima majstor koji pravi reglere i daje garanciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaxon86 7 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima majstor koji pravi reglere i daje garanciju...Najradije bih kupio originalni. Mij je nesto budzen i instalacija mu je okrenuta na gore, nema nikakvu zastitu i zbog toga kuburim sa njim.. u svakom slucaju, salji broj i ime majstora HvalaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zika56 nadji ga na forumu pa mu objasni kako sta,Nije uvek originalno i najbolje ako ti nije sve fabricki mada cesto i fabricki se desava da bilo auto ili motor ima neku manu pa se to prepravlja da bi radilo za nase podneblje (dok se ne raspadne). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...