Zeleni 65 193 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ni kriv ni duzan kupih ovu vrlo rijetku vocku. Slucajno naletih na frisak oglas i ne mogoh da odolim mada mi realno i ne treba , vec imam dva slicna motorica, DR 350 i KLX 300. Iskreno nisam ni znao da postoji ovaj model 250. Presudno je to sto ima anlaser pa kada stane u brdu ili blatu nema kurblanja i gledanja u pasulj da li ce upaliti, stisni dugmence i vozi. Gledao sam na netu u Svedskoj, Njemackoj i Svici nema ni jedan na prodaju , bas rijedak model. Malo podataka sa neta. 250 ccm, 28 hp , tockovi 21-18, plasticni rezervoar 10,2 litra, tezina 113 kg. Ako neko ima kakvo iskustvo sa istim neka ga podijeli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Jul 18, 2018 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao novo, kod mene ovo blato ne bi videlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nece ni kod mene, planova je puno ali vrenena ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 18, 2018 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Perfekcija, čestitam. Nekako mi je na fotkama u oglasu izgledalo da je rep podizan? Nadam se da mi se učinilo. Odličan, multipraktik motor, voleo bhi jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,to su moje fotke ne iz oglasa a rep nije diran, samo su stitnici za ruke promjenjeni i ima nosac gps-a, sve ostalo je original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6754 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 2240 km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da 2240 km. Ima ovdje puno motora sa malo km, cak i iz 80. 90. moze da se nadje motora sa par hiljada km. Svedi imaju malo drugaciji pristup motorima i mnogo njih ima motor a ne voze skoro uopste. Ja licno sam prosle god sa KLX-om napravio 70 km sa DR-om jos i manje . Ako si sumnjicav ne , ne trebas biti nije prevara a nisam ni trgovac, kad kupujem ciljam dobro i nista ne prodajem.Uzdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao jednu iz okoline Bora pre nego što sam kupio XT. Takođe mi na slikama iz oglasa rep delovao podignuto. Na kraju sam odustao jer bih je razbucao po off-u a redak i nemam predstavu kako za delove. Ali mi se BAŠ BAŠ sviđa motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da se pojavi par dana ranije mozda bih je tebi prepustio, ne bi se pokajao sigurno, ali dobro bit ce prilika. Mene je poslije prve voznje kupila i napravismo ugovor u kojem rastava nije opcija. Mnoooooogo simpatican motoric bas za ono sto ti i tvoji drugari vozite, ma vozi se kao bicikl a ima signalizaciju i moze i u civilizaciju. Mnoooooogo dobra igracka. Ova moja je 2002. god tako da dijelova ima koliko hoces a ima i kuci u BN doooobra Yamahina prodavnica a sasvim slucajno moj drugar je vlasnik.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6754 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U stanje motora uopšte ne sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep motor! Iskoristiću temu da postavim pitanje. Dobar drugar je skoro kupio isti takav motor i otkazao mu je CDI. Motor upali i ide par km dok se ne zagreje, onda se ugasi i dok se ne ohladi neće da upali. Majstor kaže CDI jer su sve ostalo probali. E sad, on je našao za neku normalnu cenu u Grčkoj ali stiže tek za mesec dana. Propašće mu najlepši deo sezone i odmor. Da li postoji neko brzo ili prelazno rešenje? Hitno?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nemam pojma , mozda na Ebay a iskreno nisam bas siguran da sam u potpunosti razumio pitanje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Nije teško da se nađe, sve što je našao stiže za minimum 20 dana. Cene su različite, ali cena nije ni bitna u ovom slučaju, jer nam treba rešenje koje će doći za par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 23, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Servis tog CDI-a. Najteze je otvoriti ga, i ocistiti od smole. A sto se tice kvarova, najcesce bude hladan lem. Evo nekog nasumicnog linka sa youtuba: Moze se desiti da su ti i kondezatori otisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Dao je nekom autoelektričaru koji će da pokuša to da sredi. CDI su kritični kod svake TT, bez obzira na podmodel i kubikažu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 25, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog velikih vibracija lemovi popucaju, najcesci kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...