brdy 2099 Napisano Jul 17, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prirodan med, livadski, bagremov, sumski, sace i medni poklopci.800 din 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Jul 17, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I sve po istoj ceni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Jul 17, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jel svih 20 tegli za 800 dindže 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15942 Napisano Jul 17, 2018 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sumski, sace i medni poklpci moze, saljem ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 18, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne razumem mnogo oko meda, ali nisam ni preprodavac niti gledam da zaradim. Moj badza i svastika se ozbiljno bave ovim poslom, u jednom selu iznad Grdelice kod Leskovca. Imaju oko tonu meda, prirodnog, zdravog bez ikakvih dodataka, pcele su zdrave jer u okolini se niko ne bavi poljoprivredom. 0692072035. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 18, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaju možda od kestena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 19, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze da so to nadje kolega, jedino negde gde je plantaza kestena, al ja to u srbiji nisam cuo da postoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 20, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da se reško nalazi, al se nađe. A prave ga i ovde u Srbiji, al u južnim delovima ( trenutno okupiranim ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ista cena za sve proizvode? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 20, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ista cena za sve proizvode? Jeste svaki je po 800. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8489 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan I uredu je da bude ista cena, livadski med na veliko plaćaju skoro kao suncokret, van pameti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Jul 22, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Med stigao pre dva dana i nivo po teglamo polako opada. Livada vrlo dobra - balansiran ukus, Bagrem odličan - jača varijanta, Šumski isto vrlo dobar - nije prejak. Saće - delikates Sve zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 20, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 19, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da ga obnovimo, ako nekom treba, tu sam. Ubacen jos propolis u spreju i na kapljicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Decembar 19, 2018 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2018 at 7:48 AM, brdy said: Imaju oko tonu meda, prirodnog, zdravog bez ikakvih dodataka, pcele su zdrave jer u okolini se niko ne bavi poljoprivredom. 0692072035. Super! Za mene šumski i bagremov. Poslaću ti adresu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Decembar 21, 2018 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Paket stigao malopre. Perfektno upakovano, staklene tegle čitave. Kasnije se bacam na degustaciju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 4, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...