markoizkule 883 Napisano Jul 16, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi digitalni fotoaparat. Nije mi bitna marka niti neki veliki kvalitet. barem da ima 8 megapiksela. da cita sd ili micro sd kartice. da ima svoju punjivu bateriju koja moze da izdrzi barem 50-60ak slikanja bez punjenja. da je kompakt i da ima opciju da na slici pored datuma bude upisano i sati i minuti. treba mi to zbog posla. Sto jeftinije to bolje Prednost Kula, Backa topola i okolina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja nikol coolpix l120 za 80euraSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 16, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan To mi je overkill za ono sto mi treba. Treba mi da bi na tehnickom slikao auto i da mu slikam broj sasije. Znaci neki kompakt idiot bez suvishnih opcija I realno gledam nesto za duplo manje para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan To mi je overkill za ono sto mi treba. Treba mi da bi na tehnickom slikao auto i da mu slikam broj sasije. Znaci neki kompakt idiot bez suvishnih opcija I realno gledam nesto za duplo manje para Realno ako je za to ima u radnjama za 5 soma da biras nov Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 16, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Shoobee said: Realno ako je za to ima u radnjama za 5 soma da biras nov Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk Otisao u dve radnje u b.topoli i jednu u kuli. najjeftini 11000 :/// nigde nema tih starijih jeftinijih modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Otisao u dve radnje u b.topoli i jednu u kuli. najjeftini 11000 :/// nigde nema tih starijih jeftinijih modelaProcunjacu ja malo pa javljam ako nesto nadjemSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan, potražiću ga ovih dana. Biće povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stoji zaludan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Stoji zaludanPiiiii pa ovaj mu je i vise nego dovoljanSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 16, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mogu li cene na privatnu poruku. i molim vas proverite da li moze date stamp na fotografiji da proed datuma sadrzi i vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Cena...koliko misliš da nije mnogo...'nako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako zna koji je datum s obzirom da nije paljen...ne sećam se...pametan neki... ...nisam mu štelovao datum ni vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ako već nisi nabavio, Imam Samsungov ES10 dobio sam ga, al i ga ne koristim. U kutiji, deluje kao nov. 1800 din. bez baterija, i memorijske. Inače, koristi standardne baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...